• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Trazim (treba mi) zakon ili propis

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ako ne možete da nađete neki zakon ili drugi propis, u ovoj temi napišite šta tražite, a mi ćemo pokušati da vam pomognemo.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
U pogresnoj temi ga tražiš. Klikni na dugme Nova tema napiši naslov teme i izloži o čemu se radi.

Rile

Novajlija
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Potreban važeći Pravilnik o zdravstvenim uslovima koje moraju ispunjavati vozači motornih vozila

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Prema važećem Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, u nadležnosti je Ministarstva zdravlja donošenje propisa o uslovima koje moraju ispunjavati vozači motornih vozila određenih kategorija motornih vozila. Na sajtu navedenog ministarstva nisam uspeo da pronađem podatak da je taj propis i donet, tako da pretpostavljam da je još uvek na snazi Pravilnik čiji tekst možete pročitati ako kliknete na donji link:
http://www.podaci.net/_z1/9120786/P-zumivm02v8205-8850.html

Sutra ću proveriti ovaj podatak, pa ću ti dati i moj konačan odgovor.

Rile

Novajlija
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Hvala na brzom odgovoru, ali identičnu situaciju sam i ja imao, dakle pronašao sam već ranije Pravilnik na koji ste mi ukazali, i poslao mail Ministarstvu zdravlja sa istim pitanjem kao i ovo koje sam ovde postavio ali još nemam odgovor, u svakom slučaju hvala, izgleda da je taj Pravilnik još uvek na snazi...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Proverio sam. Da, još uvek je na snazi.

Vrh Dno