Trajna šminka

Beba

Poznata ličnost
Član
Trajna šminka - Permanentni MAKE-UP
Ako imate neupadljive crte lica ili ste nezadovoljni oblikom usana, obrva ili konturama oka, onda je mikropigmentacija trajno rešenje za Vas.
Posebnom metodom ubacuje se pigment u dublje slojeve kože, slično tetoviranju, ali u plićim slojevima kože i na kraći rok. Tačnije rečeno, posle par godina boja kože postaje bleđa i pogodna za eventualnu popravku oblika na licu, ako je potrebno, zbog izmenjene morfologije lica kao i Vašeg ukusa i merila. Važno je istaći da ovo nije napadna šminka za veče, već vrlo diskretna korekcija.
Koriguje se oblik i boja obrva, izvlači se linija oka poput ajlajnera ili se iscrtava rub usana čime se popravlja njihov volumen. Koriste se biljne ili mineralne boje, dozvoljene za humanu upotrebu, dermatološki ispitane i testirane. Kvalitetne boje su izrazito skupe ali obezbdjjuju postojanost željene nijanse (ne postoji mogućnost da, recimo braon boja postane zelena i crvena). Trajnost tretmana je 2-3 godine, pa zato ovu tehniku zovemo dugotrajni ili permanentni make-up. Trajna šminka danas ima sve veću primenu i zato zahteva prisutnost visokog stepena profesionalnosti, odgovornosti, kreativnosti i preciznosti.
Ovo je izuzetno rešenje za aktivnu, zaposlenu ženu jer Vam omogućava da u svakom trenutku budete uredni i našminkani. Sa malim izmenama oblika ili boje (na primer obrva) pojačava se Vaša prirodna lepota.

http://www.salonlepote-lady.com/sr/nase-usluge/ostale-usluge/item/120-trajna-sminka.html

Hajdmo dame moje da vidimo šta ko radi, šta bi ko voleo da koriguje ili nebi ništa, nije pristalica.
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Ne znam da li bih...verovatno ne. Kada bi računala na mene, industrija kozmetike bi propala. :/
Negde prošle godine, skpili smo se svi, mislim sva deca su došla i pričali smo npr. o noktima, jer i moje ćerke i snajka idu ne na nadogradnju nego na stavljanje dugotrajnog gela. I uhvatiše one mene u priču, u smislu šta bih ja sve trebala da radim , ali to je bilo kao teoretisanje.
Od svih njihovih nazov predloga uhvatih sebe kako razmišljam o usnama. Gornja usna mi je tanka i reših da učinim nešto za sebe. Uradih trajnu šminku, radi se kao tetovaža i oblikuju crte usana i stavlja boja koju želim. I...ja zadovoljna , išla na jednu korekciju i što je najvažnije najviše volim kada su usne lepe i namazane, ja nemam potrebu još uvek da stavljam ruž , evo sada u martu će godina dana. Posle toga ću ponoviti...
 

Njavica

Dreamer.
Član
Sta znam, nisam nesto ljubitelj te trajne sminke, imala sam priliku da vidim kako izgledaju usne, em bolna procedura, koju moras da ponavljas na neki odredjeni period i to pred prepravku ne izgleda bas nesto lepo vise.
Eventualno bih razmislila o obrvama, jer ovo cupanje mi ide na zivce vise :D
A i volim malo da menjam, da nekad imam sminku na sebi a nekad ne :D
 
Vrh Dno