dusicaa
Suspendovan nalog
- Učlanjen(a)
- 18.08.2010.
- Broj reagovanja
- 981
- Horoskop
- Strelac
Tragedija u Novom Sadu: šestoro mladih stradalo u požaru u diskoteci
Blic | 01. 04. 2012. - 08:31h 11:26h | Foto: A. Kamasi | Komentara: 291 - ostavite komentar
Novi Sad je zavijen u crno ovog prvog aprila. Šestoro mladih života nestalo je u požaru koji je dva sata iza ponoći izbio u diskoteci "Kontrast", a dve osobe su povređene.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/31...-sestoro-mladih-stradalo-u-pozaru-u-diskoteci
Pre svega saucesce porodicama nastradale dece
Tuzna sam,besna,uplasena,razocarana
Dokle vise?!
Jos su nam sveze rane 8 mladih poginulih na slican nacin pre par godina.
Ko je kriv? ko ce odgovarati? Da li ce odgovarati?
Mozete li da zamislite prestizni klub u koji izlazi 80% novosdske omladine da ima samo jedna ulazno-izlazna vrata ?
Da nije obezbedjen,da vatrogasni aparati ne rade...?
Toliko sam besna,ne mogu da sastavim tri reci da napisem...strasno !
Moje dete tamo izlazi,njegovo drustvo,jer je lokal " napucan " gostuju poznati,uzimaju se novci, abezbednost na nuli!
Da nije starije dete slavilo rodjendan,moj sin bi bio tamo

ovako vecina njegovog drustva ( blizeg ) je bila u nasoj kuci .
Blic | 01. 04. 2012. - 08:31h 11:26h | Foto: A. Kamasi | Komentara: 291 - ostavite komentar
Novi Sad je zavijen u crno ovog prvog aprila. Šestoro mladih života nestalo je u požaru koji je dva sata iza ponoći izbio u diskoteci "Kontrast", a dve osobe su povređene.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/31...-sestoro-mladih-stradalo-u-pozaru-u-diskoteci
Pre svega saucesce porodicama nastradale dece
Tuzna sam,besna,uplasena,razocarana
Jos su nam sveze rane 8 mladih poginulih na slican nacin pre par godina.
Ko je kriv? ko ce odgovarati? Da li ce odgovarati?
Mozete li da zamislite prestizni klub u koji izlazi 80% novosdske omladine da ima samo jedna ulazno-izlazna vrata ?
Da nije obezbedjen,da vatrogasni aparati ne rade...?
Toliko sam besna,ne mogu da sastavim tri reci da napisem...strasno !
Moje dete tamo izlazi,njegovo drustvo,jer je lokal " napucan " gostuju poznati,uzimaju se novci, abezbednost na nuli!
Da nije starije dete slavilo rodjendan,moj sin bi bio tamo