• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

TOM HENKS: Kosovo je bilo i biće srpsko!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
- Tamo su nekada živeli Srbi, podizali manastire i imali svoje kraljeve, a onda su došli Albanci i proterali ih. Krajem 20. veka na Srbe su padale i NATO bombe, ali oni i dalje govore "Kosovo je Srbija“ - poručio je slavni glumac.


tom-henks.jpg


Čuvena holivudska zvezda, dvotruki dobitnik Oskara, glumac Tom Henks, neočekivano je stao na stranu Srba i u emisiji kablovske stanice “E“ rekao da je Kosovo oduvek bilo srpsko i da će biti jednog dana ponovo!
Henks je, govoreći o skorašnjem početku snimanja holivudskog spektakla o istorijatu nastankaIzraelske države u produkciji Stivena Spilberga, a gde će igrati jednu od glavnih uloga,uporedio golgotu Jevreja sa stradanjem i patnjom kosovskih Srba.
- Jevreji su tokom Drugog svetskog rata pretrpeli pogrom holokausta a da ne govorim šta im se sve dešavalo stotinama godinama ranije. I pored svega toga nikada nisu gubili veru u svoje korene i da će vratiti svoju zemlju pa su se ceo jedan milenijum pozdravljali sa „Dogodine u Jerusalimu“. Sličan slučaj imamo i danas kada je reč o Kosovu. Tamo su nekada živeli Srbi, podizali manastire i imali svoje kraljeve a onda su došli Albanci i proterali Srbe....

više na str:
http://www.telegraf.rs/jetset/550672-tom-henks-kosovo-je-bilo-i-bice-srpsko
 
Vrh Dno