• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Tipovi muškaraca koje žene vole

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Tipovi muškaraca za kojima žene okidaju
S njima dolazi nevolja


0536007.48.jpg

Ima svakakvih tipova muškaraca, ali nevjerojatno je to da se žene nekako najviše pale na one na koje ne bi trebale. To su oženjeni muškarci, 'loši' dečki, ili pak oni koji žive u nekoj drugoj zemlji.

Nećemo ovom prilikom analizirati i raspravljati zašto neke žene otkidaju da one muškarce koji su iz nekog razloga zapravo nedostupni, već ćemo navesti tipove muškaraca koje bi ipak bilo bolje izbjegavati. Na stranici allwomenstalk.com sastavili su listu od njih pet. Žene padaju na njih, a bilo bi bolje da ih zaobiđu.
'Zločesti' dečko


Od svih tipova muškaraca onim 'lošim' je čini se najteže odoljeti. Neuhvatljivi su, često mijenjaju partnerice i nikako da se skrase. Stil života im je poprilično buran i s njima nikada nije dosadno. Potpuna su suprotnost 'dobrim' dečkima ili kako ih neki još zovu 'papučarima' i možda će vam s njim biti zanimljivo, ali treba li vam takva avantura nakon koje će vam vjerojatno srce biti slomljeno?
Oženjeni muškarac


Žene koje se spetljaju s zauzetim muškarcem vjerojatno će se tješiti mišlju da oni nisu zadovoljni u svojim vezama, ako su u braku da su možda pred razvodom, on je taj koji vara i slično. No stvar je u tome što ništa od toga nije važno jer mala je vjerojatnost da će ostaviti svoju suprugu. Nedostupan je i to je ono što je najvažnije.
Ljubavnik na daljinu


Neki tipovi muškaraca vole funkcionirati na daljinu - doslovno. Ne kažemo da veza na daljinu ne može uspjeti, no, ako vaš ljubavnik koji živi u drugom gradu ili zemlji niti u jednom trenutku ne pokaže da bi htio biti bliže vama ili ako izbjegava odgovoriti na vaša pitanja vezana za vaš odnos i eventualne promjene, pustite ga neka ostane tamo gdje je, a vi krenite dalje.
Emotivno nedostupan muškarac


Još gore od muškarca koji živi daleko je onaj koji je blizu vas, ali emotivno je zapravo nedostupan. Lakše je čak ostvariti odnos s onim koji ne živi u vašem gradu nego s ovakvim tipom muškarca. Mnoge žene 'padaju' na ovakve muškarce jer preuzmu ulogu njegove 'spasiteljice', no, on ne želi biti spašen.
Muškarac koji ima fobiju od veza


Ovaj tip muškarca alergičan je na obavezu. I ne, nije u pitanju tip muškarca koji voli s ženama samo na jednu noć, ovakav muškarac će biti u vezi sa svojom partnericom i to godinama, ali nikada neće poželjeti napraviti korak dalje jer on to ne želi. Nema potrebe siliti ga na nešto što neće. Odustanite.
 

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.............meni su se uglavnom u tim nekim tinejdzerskim danima svidjali muskarci koji spadaju u opis autostoper....i oni su za vezu uzasa..........:zbunjen:
 
Vrh Dno