• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Tinejdzerka zavela muskarca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
Tinejdžerka zavela muškarca u kasnim pedesetim preko Fejsbuka
-Njuz-MUP brzom intervencijom spasio pedesetogodišnjaka od bluda sa nastranom tinejdžerkom
- Maloletna N. M. (16) iz Novog Beograda privedena je juče istražnom sudiji zbog osnovane sumnje da je koristila lažno predstavljanje putem društvene mreže Fejsbuk kako bi zavela S. P. (56), iz Beograda i primorala ga na protivprirodni blud.
- N.M. je imala razrađen plan za ovu akciju – objašnjava inspektor za seksualne delikte Miloš Urošević - Otvorila je lažni nalog na Fejsbuku predstavljajući se kao potpredsednik sektora za razvoj u jednoj poznatoj domaćoj kompaniji, i stupila je u komunikaciju sa S.P. navodno želeći da se sastane sa njim zbog poslovne ponude – priča inspektor Urošević.
Maloletnica je u komunikaciji koristila poslovni žargon kojim pričaju ljudi generacije srednjeg doba, kako bi ceo razgovor delovao autentično. Prevara je u poslednjem trenutku sprečena jer je majka žrtve prijavila slučaj policiji.
- Kada mi je sin rekao da ide na sastanak za posao sa osobom koju je upoznao na Fejsbuku bilo mi je to jako sumnjivo, pa sam pošla za njim da ga krišom posmatram – priča 80-godišnja majka žrtve – Prethodno mi je pokazao fotografije čoveka sa kojim treba da se nađe i on je delovao krajnje normalno, muškarac od pedesetak godina, visok oko 180 cm, gojazan, kraće prosede kose i spojenih obrva. Međutim, mom šoku nije bilo kraja kada se umesto te osobe na sastanku pojavila lepuškasta devojčica od 15-16 godina, zbog čega sam momentalno pozvala policiju.
Analizom sadržaja poruka na Fejsbuku kod optužene utvrđeno je da ovo nije prvi slučaj lažnog zavođenja kojim se ona bavila.
- U prošlosti je pokušavala da zakaže sastanke sa još nekoliko osoba, a na meti su joj bili isključivo muškarci u kasnim pedesetim, samci ili razvedeni, koje je bilo lako zavesti jer su u krizi poznih godina – objašnjava psiholog iz centra za rad sa maloletnim delikventima Marija Đenović.
S.P. je izjavio da će ubuduće dodatno obratiti pažnju prilikom komunikacije sa nepoznatim osobama preko Interneta i zahvalio se pripadnicima MUP-a na brzoj intervenciji.
- Hvala i mojoj majci, bez čije pomoći bih najverovatnije bio žrtva ove nastrane tinejdžerke. Ne smem ni da pomislim kroz kakav bih pakao prošao sa ovom perverznom šesnaestogodišnjakinjom – kaže S.P. :):)
Istok Pavlovićhttp://www.njuz.net/tinejdzerka-zavela-muskarca-u-kasnim-pedesetim-preko-fejsbuka/#ixzz1VkIxwexY
 

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Poruke
9.993
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Balgo njemu za jegovu 80-godisnju mamicu...britkog uma...:) propao bi nacisto...naivcina..:)
 

princ_od_Persije

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
14.01.2011.
Poruke
1.932
Broj reagovanja
1
ijuuuuuuuuuuuuuu :):uzid::):):):laugh: moze se mami , zbog njene briznosti, lako desiti da se oklizne niz stepenice .......i taaaaaako vise puta
 

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Poruke
1.526
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Hahahhahahhaha svašta..mamin sin jadnik umalo da izgubi nevinost...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno