• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

TIHI UBICA: Droga-kanibal stigla u Srbiju!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Među 8,5 kilograma amfetamina, koliko je zaplenjeno posle hapšenja međunarodne bande dilera, nalazi se i veća količina kristal meta


droga-kanibal-kristal-me.jpg


BEOGRAD - Tihi ubica!
Među 8,5 kilograma amfetamina, koliko je srpska policija zaplenila pre dva dana, posle hapšenja četvoročlane međunarodne bande dilera droge, nalazi se i veća količina kristal meta, opasne droge koja od narkomana pravi kanibale, saznaje Kurir.

- Primetili smo da među narkomanima u Srbiji poslednjih meseci raste interesovanje za kristal met, tako da ne čudi što je prvi put zaplenjena veća količina ove droge. Ovo je drugi pokušaj dilera da ubace met na srpsko tržište. Prethodno je jedan državljanin Srbije, koji je krajem prošle godine uhapšen u Japanu, planirao da kristal met ubaci u Srbiju - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

Poslednjih nekoliko meseci kristal met je postao pravi hit među zavisnicima, budući da ne izaziva jake fizičke krize!

- Međutim, ova droga ima gomilu negativnih efekata, poput poriva za kanibalizmom! Met je poznat i po tome što budi neutoljivu seksualnu glad, pa se dešavalo da su narkomani drogirani kristal metom silovali mame, sestre, babe, pa čak i očeve i braću! Konzument postaje euforičan, raste mu samopouzdanje, posle čega dobija jake halucinacije! Postaje paranoičan, nervozan i vrlo opasan po okolinu - tvrdi sagovornik Kurira.

Naš izvor dodaje da tipičan zavisnik od meta često ima osećaj da mu po telu gamižu insekti i gmizavci, pa se nekontrolisano češe sve dok ne napravi žive rane!...

više na str:
http://www.kurir-info.rs/tihi-ubica-droga-kanibal-stigla-u-srbiju-clanak-613811
 
Vrh Dno