Tetovaza i pirsing

helsing

Poznata ličnost
Član

Meni se ova tetovaza najvise s idja. Ima nesto u njoj da ne mogu pogled skloniti. Bas umetnicki rad
 

maki

Nindža
Član
Zanima me,kako bi ste reagovali da vam dete dodje kuci i pokaze uradjenu tetovazu povecu naravno ili s mindjusicom u nosu,usni,obrvi...?
Preživela :D.....uvod je bio ,,Mama, moram nešto da ti pokažem.,, te počeo zadizati majcu, a ja počela da zelenim jer sam pomislila da ima ožiljak od noža. Kako izađe na vidik tetovaža na prsima, ispod leve ključne kosti, tako mi pade kamen sa srca, reko, ako si i nek si živ i zdrav....a šta drugo reći čoveku od 28 godina :)
 

simpleman

Poznata ličnost
Član
Nadam se da sam postavio ovu temu na pravom mestu, ako nisam neka me odgovorni urednik ispravi.Tetovaže volim videti na drugom a i sebi priuštim ponekada neku,onako u nekoj specijalnoj prilici.Jesam malo stariji ali se ne osećam tako a bitno je kako se čovek oseća;),barem tako kažu.Inače ovako malo veće tetovaže dobro pokrivaju staračke pege:).Juče sam sebe častio jednom pa eto da se pohvalim! Kakvo je vaše mišljenje o tetovažama?
 

Prilozi

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Spojene su više tema o tetovaži.
Lepo izgleda ta tattoo, ali ja to ne bih mogao da uradim sebi. Dopadaju mi se neke, ali na drugima.
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Juče mi je sestrić pokazao njegovu prvu tetovazu. Diskretna, ispod odeće je, ali... Pita me zašto mi se ne dopadaju tetovaže. Zato što odeća i nakit služe za "ukrašavanje" tela. Odeću koju sam nosio pre 20-30 godina sada ne nosim.
 

simpleman

Poznata ličnost
Član
Ma ko ima lepo telo ne treba mu ni odeća pa ni tetovaža,tako da sam se ja odlučio za tetovažu a i pokriva staračke pege:D;):thumbsup:
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Svako od nas ima pravo na svoje mišljenje. I pravo da ga iskaže. Ako bi se u svemu slagali, ne bi imali o čemu da diskutujemo.
 

Taca

ona, stara
Član
Tražim besplatan wi fi jer sam svoj srknula i nsletim na studio za tetovažu „Ono za Leptire“. Toliko sam se oduševila imenom da mi došlo da turim leptira od dragosti. 😍
IMG_20191210_214048.png
 

Taca

ona, stara
Član
Aluzija na pomodarstvo, ne zna šta je studio za tetovažu, traži „Ono gde mu/joj nacrtaju leptira“.
Prešarmantno ime. 😍
 
Vrh Dno