• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Telegram

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Aplikacija slicna WhatsApp. Koja je razlika?
Manja, brza i bolja. WhatsApp je kupio Facebook. Jel ima da nekome nesto nije jasno? :vomit: Telegram su kreirali ruski programeri, vlasnici VK.com, ruski pandam FB. Aplikacija je potpuno besplatna. Ne startuje zajedno sa OS. Jedina joj je mana sto je kod nas nepopularna, te vam se, kao meni moze desiti da nijedan kontakt iz telefona je ne koristi. Zato je instalirajte i necete proci kao ja. :)
Ima lepu enkripciju, tako da ako planirate da pecete rakiju ovog vikenda u Bajcetini, niko osim vas nece saznati. Naravno, osim ako kazan ne vucete na kuku. :)

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Ajd da probam :cautious:

Btw...rakiju ne pečem ali poklanjam prijateljima kao after shave :D

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Uspelo!!!! :D A ovaj viber kako sam instalirala tako prijatelji kreću da me startuju, ceo dan kucam poruke...a ni messenger nije ništa bolji :(

...dunja je ranka, ja sam više fan šljive :rolleyes:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Čekaj, to se neko častio novim telefonom pa se sad ne skida sa chata? :D
...dunja je ranka, ja sam više fan šljive :rolleyes:
Upravo sam pročitao da se kod nas najbolja šljivovica pravi od Madžarke a potom od Crvene ranke. Mada bih ja rekao da je Crvena ranka zakon.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Čekaj, to se neko častio novim telefonom pa se sad ne skida sa chata? :D

Umro mi je zvučnik na mojoj roze Nokiji, morala sam....pa opet nesretni android... a uz njega, toliko aplikacija, kako odoleti. Nego, ovaj Telegram... ko da sam KGB špijun jbt. Briše poruke...ko je pročitao, pročitao je. A kako da ostavim ili primim poruku koja treba da sačeka primaoca ako on stalno briše? :thumbsdown:

najbolja šljivovica pravi od Madžarke a potom od Crvene ranke.

U mojim krajevima od madžarke...nabavila sam sadnice, to je naša autohtona vrsta, sadim na jesen. :smuggreen:

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Ja ne koristim aplikacije na mobilnom. Ponekad samo vremensku prognozu i kad se setim Viber...uključim, ako ima poruka odgovorim, ugasim.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
A kako da ostavim ili primim poruku koja treba da sačeka primaoca ako on stalno briše
Pa ti nemoj stalno da koristiš Secret chat! :D
OK, bez zezanja, aplikacija je vrh, jedino nema call opciju, kao Skype ili Viber, a od skoro i Whatsapp, ali je za poruke mnogo brža i manje zahtevna.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Simpatično je sve to i ponekad korisno, ali obavezujuće.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ne obavezujem nikoga, samo sam pokušao. :D I ja ću je deinstalirai sa svog telefona, jer je niko ne koristi.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Ma daćemo mu šansu, bolji je od ostalih :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Nije, ne isplati se, jer niko ne želi preći na njega. Džaba što je kvalitetniji, kada ga niko ne koristi. Obrisao sam ga.

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Šta da radim? Da instaliram? Da li se odmah vidi ko od mojih rođaka, prijatelja, poznanika koristi Telegram?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Telegram koristim zbog kanala (channel) koje pratim. Inače, ova aplikacija nije toliko bezbedna, jer poruke nisu po default-u enkriptovane, već samo secrets chat. Ako zelite privatnost, Signal instalirajte.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Uh telegram prepun onih nekih grupa, sa bukvalno svim i svacim i to kad napisem ne mislim u nekom dobrom smislu. Imam dvoje ljudi sa kojima se tu cujem, i sto se mene tice sto sam manje onlajn tu to je bolje.

Vrh Dno