• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Tarot nepobedivi

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Sigurno ste culi za Milana Tarota i mogu samo pretpostaviti kakvo misljenje o njemu imate ( za one koji slucajno nisu culi njega, mozete ga lako naci na youtubu )
E sad...Jutros sam se dva put sokirala u vezi njega. Prvo, nisam znala da je doticni moj sugradjanin :o, a drugo covek je ladno stvorio stranku pod nazivom ``Tarot nepobedivi`` i kandidovao se za lokalne izbore :o
Navescu vam stavke njegovog programa:

- legalizacija srednjih droga
-umesto ministrastva privrede uvesti ministrastvo za drogu, seks i rok`n`rol
- Umesto himne ``Boze pravde`` uvesti neku pesmu od Withsnake-a
- OFK Mladenovac da postane vlasnistvo svih gradjana
- Plate minimalno 6.000 evra
- Penzije trostruko vece
- Sagraditi ludnicu za politicare

:roflmao::roflmao::roflmao:

Suvisno je da dodam da za onih 5-6 sati koje sam od jutros provela na potpisima, jos niko za doticnog nije potpisao. Ali, rekoh, da vec nisam turila svoj cenjeni potpis, dala bih mu iz ciste zajebancije. Covek je teska budala. A jos da vidite kako se skockao u zutom sakou i zutim kopackama, da je prosto za neverovati :o:roflmao:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Cek, kako to ide.. da bi osnovao stranku da li moras da imas odredjen broj clanova kako bi je oformio ili..?

Slali su mi njegove "bisere" sa Youtube :roflmao: .. mislim no comment :D Inace sam cula za njega da je stvarno vidovit :zbunjen: i da je valjda tako i krenuo. Onda su poceli da ga zezaju zbog toga pa je "uzvratio udarac" time sto se tako ponasa kako se ponasa. Ali, kada mu se neko od gledalaca javi i "vidi" da nesto ozbiljno ne valja samo kaze da ga nazovu posle emisije... nece da se zeza sa tim ljudima. A ko ce ga znati :D ... divlji zapad je sitan dozivljaj za ovo u Srbiji.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ma daj kakvi crni vidovit. Pet sati sam ga danas posmatrala, nema taj veze sa tim, nego se vodi parolom da u Srbji samo budale prolaze.

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Nisam se ja puno udubljivala u to da li jeste ili nije vidovit.. samo napisah to sto sam cula za njega. :)
A to, sta prolazi u Srbiji .. tu je u pravu. :D Podjimo samo od estrade i ko je danas sve pevac/pevacica...

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Umesto himne ``Boze pravde`` uvesti neku pesmu od Withsnake-a
:roflmao::roflmao::roflmao:

...on bas voli Whitesnake

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Habibi u tom slucaju morala bi biti na prebivalistu moje opstine, jer iz opravdanih razloga doticni se kandiduje samo za lokal :D

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Šteta,do sad se nageldasmo svakavih pa nam ni ovaj nebi bio višak...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Poslednja stavka iz njegovog "programa" i nije tako loša. :D

Vrh Dno