- Učlanjen(a)
- 03.05.2010.
- Broj reagovanja
- 4.888
- Horoskop
- Lav
Sigurno ste culi za Milana Tarota i mogu samo pretpostaviti kakvo misljenje o njemu imate ( za one koji slucajno nisu culi njega, mozete ga lako naci na youtubu )
E sad...Jutros sam se dva put sokirala u vezi njega. Prvo, nisam znala da je doticni moj sugradjanin
, a drugo covek je ladno stvorio stranku pod nazivom ``Tarot nepobedivi`` i kandidovao se za lokalne izbore 
Navescu vam stavke njegovog programa:
- legalizacija srednjih droga
-umesto ministrastva privrede uvesti ministrastvo za drogu, seks i rok`n`rol
- Umesto himne ``Boze pravde`` uvesti neku pesmu od Withsnake-a
- OFK Mladenovac da postane vlasnistvo svih gradjana
- Plate minimalno 6.000 evra
- Penzije trostruko vece
- Sagraditi ludnicu za politicare

Suvisno je da dodam da za onih 5-6 sati koje sam od jutros provela na potpisima, jos niko za doticnog nije potpisao. Ali, rekoh, da vec nisam turila svoj cenjeni potpis, dala bih mu iz ciste zajebancije. Covek je teska budala. A jos da vidite kako se skockao u zutom sakou i zutim kopackama, da je prosto za neverovati

E sad...Jutros sam se dva put sokirala u vezi njega. Prvo, nisam znala da je doticni moj sugradjanin
Navescu vam stavke njegovog programa:
- legalizacija srednjih droga
-umesto ministrastva privrede uvesti ministrastvo za drogu, seks i rok`n`rol
- Umesto himne ``Boze pravde`` uvesti neku pesmu od Withsnake-a
- OFK Mladenovac da postane vlasnistvo svih gradjana
- Plate minimalno 6.000 evra
- Penzije trostruko vece
- Sagraditi ludnicu za politicare
Suvisno je da dodam da za onih 5-6 sati koje sam od jutros provela na potpisima, jos niko za doticnog nije potpisao. Ali, rekoh, da vec nisam turila svoj cenjeni potpis, dala bih mu iz ciste zajebancije. Covek je teska budala. A jos da vidite kako se skockao u zutom sakou i zutim kopackama, da je prosto za neverovati