• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Tange odlaze u istoriju ?

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Tange više nisu u modi

Iako su muškarcima one najseksipilniji komad odeće, u Francuskoj tange sve manje pobuđuju interesovanje žena koje se okreću udobnijim modelima koji ujedno ističu njihovu figuru.
66466_zenske-gace01-afp-raul-arboleda_f.jpg

- Tokom 90-ih, tange su Francuskinjama bile glavni komad donjeg veša ali to više nije slučaj", kaže Sesil Geren, direktorka Međunarodnog sajma donjeg veša koji će se ove nedelje održati u Parizu.

Reč je o najvećem sajmu donjeg veša u svetu (Salon International de la Lingerie) na kojem će biti predstavljeni najnoviji trendovi vodećih svetskih proizvođača.

Danas, svega jedna od četiri Francuskinje - koje spadaju u najveće kupce donjeg veša u svetu - ima tange u svom ormaru, što je 30 odsto manje u poređenju sa 2008, pokazalo je nedavno istraživanje.

Iako još uvek 45 odsto žena misli da su tange seksi, jedna četvrtina ih smatra "otrcanim", a tek svaka deseta praktičnim.

Da su se vremena promenila, pokazuje i to da je teško bilo naći tange među modelima izloženim pred početak sajma.

- Teško da ćete ih naći i u ženskim modenim časopisima. Istini za volju, tange ne odgovaraju većini ženskih tela. Uvlače se u zadnjicu i ne čine ništa da istaknu figuru - kaže Geren.

Poslednjih deset godina, mnogi brendovi su izbacili na tržište "proizvode koji pružaju prednosti tange - zavodljivi su i ne ocrtavaju se ispod odeće, ali su daleko udobniji - istakla je Geren, dodajući da očekuje da će prodaja tangi na tržištu nastaviti i dalje da pada.

- Možete da budete seksipilni i u prozirnom donjem vešu, u donjem vešu određenih boja, sa veštim prorezima ili linijama koje ističu obline - istakla je ona.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/301648/Tange-vise-nisu-u-modi

Drage dame izvinjavam se što se plićem u Vaš sektor, al nekako mi ova tema za ovde bila... Samo ću još dodati, da veš sa slike meni izgleda bolje nego bilo kakve tange ....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Meni nije jasno kako te tange ne smetaju?! Mislim odpozadi se nekako zavuku međ guzove i remete njihovu bliskost. A možda i grešim, nisam ih nosio.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Živele providne dugačke gaće!

Vrh Dno