• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

taksista

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Taxi putnik na zadnjem sedistu,prvi put u gradu ,i svidela mu se neka crkva,pa potapse vozaca po ramenu kako bi ga o tome nesto pitao.Vozac zaurla,izgubi kontrolu nad autom,umalo udari autobus,uspanicen vristeci pope auto na trotoar,jedva izbegne pesaka i nekako se zaustavi.
Nekoliko sekundi su cutali ,pa ce vozac
-Slusaj,da to vise nikad nisi uradio!Isterao si me iz gaca od straha!
Putnik-Izvinite.nisam ni slutio da ce vas lagani dodir po ramenu tako uplasiti.Izgleda da vas ovde cesto pljackaju.
-Ma jok,nije to..Danas radim prvi dan kao taksista.Proteklih 2o godina vozio sam mrtvacka kola.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno