• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Tako to zena radi....

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.852
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Prvi dan je provela pakujući svoje stvari u kutije, sanduke i kofere.
Drugi dan je pozvala radnike iz agencije za selidbu, koji su odvezli njene stvari.
Treći dan je sjela za divni stol u sali za ručavanje, po posljednji put, uz upaljene svijeće, laganu muziku, sladeći se s nekoliko škampi, kavijarom i bocom Chardonnaya. Kad je završila s jelom, obišla je svaku prostoriju i stavila nekoliko ljuski od škampa, premazanih kavijarom, unutar šupljine svake karniše od zavjesa (one šuplje aluminijske cijevi). Na kraju je očistila kuhinju i otišla.
Nešto poslije, njezin ex-muž je stigao sa svojom novom dragom; sve je bilo perfektno uređeno, mirišući na čistoću. Kasnije, malo po malo, kuća je počela smrdjeti. Njih dvoje su pokušali sve: čistili, prali i ventilirali kuću. Svaki otvor za ventilaciju je bio provjeren ne bi li slučajno otkrili ostatke crkotina, a i tepisi su bili očišćeni parom.
Dezodoransi su bili postavljeni na sva mjesta u kući. Agencija za uništavanje štetočina i insekata je postavila plin u sve vodovodne instalacije na nekoliko dana, za koje vrijeme je par morao napustiti kuću, i uz to je morao skupo platiti postavljanje novog debelog tapisona od vune. Ništa nije pomoglo.
Ljudi su ih prestali posjećivati. Radnici agencija za popravke i održavanje su odbili nastaviti daljnji rad na kući ... Kućna pomoćnica je dala otkaz. Konačno, ne mogavši više podnositi smrad, odlučili su se preseliti. Nakon mjesec dana, smanjivši vrijednost kuće za 50%, još uvijek nisu uspjeli naći kupca za "smrdljivu kuću". Štoviše, vijest se proširila, pa ni sami predstavnici agencija za nekretnine u dotičnom mjestu više nisu odgovarali na telefonske pozive. Na kraju su morali podići veliki bankovni kredit, kako bi kupili novu kuću.
Bivša supruga je nazvala muža da ga pita kako je. On joj se požalio da ima muke s prodajom kuće. Ona ga je strpljivo saslušala i rekla da osjeća čeznju za bivšom kućom i da je spremna odreći se jednog dijela koji joj pripada nakon razvoda po zakonu, u zamjenu za kuću. Uvidjevši da bivša supruga nema pojma o odvratnom mirisu u kući, on se odmah složio s cijenom koja je iznosila oko 1/10 od stvarne vrijednosti kuće. Ali, uz uvjet da ona potpiše ugovor istog tog dana. Žena je pristala i za manje od jednog sata njegovi advokati su joj uručili dokumente na potpis. Tjedan dana kasnije, čovjek i njegova ljubavnica su promatrali radnike kako pakuju njihove stvari, kako bi ih preselili u njihovu novu kuću ...
Uključujući i karniše za zavjese...
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.741
Broj reagovanja
16.824
Horoskop
Ovan
:roflmao: :thumbsup:
dakle, ko se razvodi bolje da svu nepokretnu pa i pokretnu imovinu ostavi ženi.

PS. Taša, lepo je čitati te ponovo. :)
 
Vrh Dno