Tajne gledanja u šolju kafe

Tihi

onaj što teče
Član
Ma ne nisi dosadna, samo su slike malo mutne:(
 

Gđa Blejz

Izmišljen lik
Član
Ajd da kažem šta vidim. Ti si prazna osoba. Ništa ti se ne dešava. Ceo tvoj svet se vrti oko neke osobe kojoj si teret. I taj teret polako odlazi. On je obeležen prošlošću, živi u prošlosti i ne zanima ga ništa drugo. Šta je ta prošlost mrzi me da tumačim ali je bogata emocijama. Prema tebi je jasno distanciran.
To je to, želje i sl. ne znam da tumačim.
Nadam se da sam pomogla.
 

snena

Novajlija
Član
Bilo bi zanimljivo znati ima li kod gledanja u šolju kafe neke razlike ovisno o tome je li iz nje ispijena neka jeftina petpraračka kafa ili recimo ona Lavazza kvalitete?
 

Aleksija

Ć.D.D.D.
Član
Meni je gledanje u šolju bilo glavna zabava tokom srednje škole. A talenat je ostao do danas. :) Sakupljale smo se nakon časova ili pre časova ( jer ne sme se bežati sa časova! :) ) i ja bih im proricala sudbinu kao vidovita Zorka. :D I sada imam nekoliko prijateljica kojima rado pomažem u ljubavnim jadima proročanstvima iz šolje. U stvari, više sam kao motivator nego prorok. Nisam obrazovani psiholog, ali laički, zaista ima istine u tome da kada nekome uputiš pozitivne misli i ideje, ljudi imaju više volje da ostvare svoje želje, da se potrude oko njih. Zato kažu da sve pogodim i uvek se vraćaju po još novih proricanja. ;)
 
Vrh Dno