• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Tajne gledanja u šolju kafe

Tihi

onaj što teče
Starosedelac
Učlanjen(a)
02.07.2017.
Broj reagovanja
1.250
Horoskop
Vodolija
Ma ne nisi dosadna, samo su slike malo mutne:(

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Ajd da kažem šta vidim. Ti si prazna osoba. Ništa ti se ne dešava. Ceo tvoj svet se vrti oko neke osobe kojoj si teret. I taj teret polako odlazi. On je obeležen prošlošću, živi u prošlosti i ne zanima ga ništa drugo. Šta je ta prošlost mrzi me da tumačim ali je bogata emocijama. Prema tebi je jasno distanciran.
To je to, želje i sl. ne znam da tumačim.
Nadam se da sam pomogla.

snena

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
22.01.2019.
Broj reagovanja
5
Horoskop
Rak
Bilo bi zanimljivo znati ima li kod gledanja u šolju kafe neke razlike ovisno o tome je li iz nje ispijena neka jeftina petpraračka kafa ili recimo ona Lavazza kvalitete?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Nisam stručnjak, ali rekao bih da treba da je crna. Domaća. :)

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
eh mozes i u kapucinu da vidis oblike i oblake, samo treba obratiti paznju :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Apsolutno tačno. 👍

Aleksija

Oportunistkinja
Starosedelac
Učlanjen(a)
02.04.2019.
Broj reagovanja
1.038
Horoskop
Nije određen
Meni je gledanje u šolju bilo glavna zabava tokom srednje škole. A talenat je ostao do danas. :) Sakupljale smo se nakon časova ili pre časova ( jer ne sme se bežati sa časova! :) ) i ja bih im proricala sudbinu kao vidovita Zorka. :D I sada imam nekoliko prijateljica kojima rado pomažem u ljubavnim jadima proročanstvima iz šolje. U stvari, više sam kao motivator nego prorok. Nisam obrazovani psiholog, ali laički, zaista ima istine u tome da kada nekome uputiš pozitivne misli i ideje, ljudi imaju više volje da ostvare svoje želje, da se potrude oko njih. Zato kažu da sve pogodim i uvek se vraćaju po još novih proricanja. ;)

baksuzovic

Novajlija
Učlanjen(a)
23.09.2019.
Broj reagovanja
6
Horoskop
Jarac
Pratim ovaj forum .Konačno sam se registrovala pa ako nekom ko zna nije problem da virne u šolju:forum je super ima razne teme i psihološko i misteriozno i zdravstveno i poslovno ,za svakog ponešto .Ne snalazim se baš sa forumima pa ne zamerite što je od kulina bana....Pozdrav
2019-09-22.jpg

Prilozi

• solja 2.jpg
    solja 2.jpg
    71,7 KB · Pregleda: 2
  • solja cela (dno ).jpg
    solja cela (dno ).jpg
    35,8 KB · Pregleda: 3
  • solja3.jpg
    solja3.jpg
    106,9 KB · Pregleda: 3
  • solja4.jpg
    solja4.jpg
    40,8 KB · Pregleda: 3
  • solja5.jpg
    solja5.jpg
    45,6 KB · Pregleda: 2
  • ubodena zelja.jpg
    ubodena zelja.jpg
    104,5 KB · Pregleda: 2

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Broj reagovanja
2.047
Horoskop
Ribe
Dobro jutro, evo ja baš trenutno pijem prvu jutarnju kafu... a i poslednju, mislim poslednju za danas, smanjio sam konzumiranje kafe na jednu dnevno! Vreme je oblačno i fajta neka kišica, barem je tako u Bgdu... utorak je tradicionalno dosadan i nezanimljiv dan... inače na današnji dan pre tačno 70 godina rodjen je Pedro Almodovar, španski režiser - pa srećan ti rodjendan Pedro!

Poslednja izmena:

simpleman

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
23.09.2019.
Broj reagovanja
575
Horoskop
Rak
Ja gledam u šolju(mislim na onu od kafe) samo dok je puna a ako je kafa bila dobra gledam i dalje u nju(kao da I ona gleda u mene) i mislim bila bi dobra jos jedna...:)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Molim. :) I da ti kažem: vidim ti sreću! Ali ne u šolji. Ako je trenutno nemaš, ne traži je u šolji. U šolji potraži zabavu i ništa osim toga.
A ako poželiš društvo na “lajni”, tj na internetu, navrati. ;)

Vrh Dno