Tajne gledanja u šolju kafe

Tihi

onaj što teče
Član
Ma ne nisi dosadna, samo su slike malo mutne:(
 

Taca

ona, stara
Član
Ajd da kažem šta vidim. Ti si prazna osoba. Ništa ti se ne dešava. Ceo tvoj svet se vrti oko neke osobe kojoj si teret. I taj teret polako odlazi. On je obeležen prošlošću, živi u prošlosti i ne zanima ga ništa drugo. Šta je ta prošlost mrzi me da tumačim ali je bogata emocijama. Prema tebi je jasno distanciran.
To je to, želje i sl. ne znam da tumačim.
Nadam se da sam pomogla.
 

snena

Novajlija
Bilo bi zanimljivo znati ima li kod gledanja u šolju kafe neke razlike ovisno o tome je li iz nje ispijena neka jeftina petpraračka kafa ili recimo ona Lavazza kvalitete?
 

Aleksija

Oportunistkinja
Član
Meni je gledanje u šolju bilo glavna zabava tokom srednje škole. A talenat je ostao do danas. :) Sakupljale smo se nakon časova ili pre časova ( jer ne sme se bežati sa časova! :) ) i ja bih im proricala sudbinu kao vidovita Zorka. :D I sada imam nekoliko prijateljica kojima rado pomažem u ljubavnim jadima proročanstvima iz šolje. U stvari, više sam kao motivator nego prorok. Nisam obrazovani psiholog, ali laički, zaista ima istine u tome da kada nekome uputiš pozitivne misli i ideje, ljudi imaju više volje da ostvare svoje želje, da se potrude oko njih. Zato kažu da sve pogodim i uvek se vraćaju po još novih proricanja. ;)
 

baksuzovic

Novajlija
Pratim ovaj forum .Konačno sam se registrovala pa ako nekom ko zna nije problem da virne u šolju:forum je super ima razne teme i psihološko i misteriozno i zdravstveno i poslovno ,za svakog ponešto .Ne snalazim se baš sa forumima pa ne zamerite što je od kulina bana....Pozdrav
2019-09-22.jpg
 

Prilozi

Живота

Poznata ličnost
Član
Dobro jutro, evo ja baš trenutno pijem prvu jutarnju kafu... a i poslednju, mislim poslednju za danas, smanjio sam konzumiranje kafe na jednu dnevno! Vreme je oblačno i fajta neka kišica, barem je tako u Bgdu... utorak je tradicionalno dosadan i nezanimljiv dan... inače na današnji dan pre tačno 70 godina rodjen je Pedro Almodovar, španski režiser - pa srećan ti rodjendan Pedro!
 
Poslednja izmena:

simpleman

Novajlija
Ja gledam u šolju(mislim na onu od kafe) samo dok je puna a ako je kafa bila dobra gledam i dalje u nju(kao da I ona gleda u mene) i mislim bila bi dobra jos jedna...:)
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Molim. :) I da ti kažem: vidim ti sreću! Ali ne u šolji. Ako je trenutno nemaš, ne traži je u šolji. U šolji potraži zabavu i ništa osim toga.
A ako poželiš društvo na “lajni”, tj na internetu, navrati. ;)
 
Vrh Dno