• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Tajne dobrog braka

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.832
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
U današnje vreme razvodi su čini mi se sve češće. Možda je čak broj razvoda i veći od polovine ukupno sklopljenih brakova tokom godine. Često se dešava da čujemo kako se dugogodišnji par razvodi nakon par meseci braka. Šta se to dogodilo za tako kratko vreme?
Zanima me vaše mišljenje koje su to tajne dobrih i uspešnih brakova? Da li je to ljubav, ima li i sreće u svemu tome? Šta je potrebno da bi za jedan brak mogli reći da je dobar?
 

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
Ako je nesto kvrcnulo posle duge veze stupanjem u brak,onda ni ta veza nije valjala.ili je bila pri kraju,a jednostavno je bilo neprijatno rastati se posle toliko godina,ocekivanja svih da se vencaju.Tajna srecnih brakova ne postoji,zato i ne vredi pisati pravila,razlicito je za svakoga,kao sto smo i mi razliciti.Ali jedno verujem da je osnova za svaki,mora da postoji ljubav u pocetku.Kako cemo je negovati,da li cemo biti srecni ili samo srecni sto imamo porodicu,ili srecni zbog porodice,sve su razliciti pojmovi,ostaje na nama.na nasem licnom dozivljaju onog sto nas cini srecnim.
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.852
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Za dobar brak neophodne su tri stvari : ljubav, dobra komunikacija i dobar sex... Da bi veza bila uspasna bar dve od te tri treba da funkcionisu kao svajcarac....

U mom slucaju dve najcesce i funkcionisu, samo su razlicite u razlicitim periodima...
 
Vrh Dno