• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Tadićev vic o Srbima - miševima

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan

Povodom dobijanja statusa kandidata za članstvo u Evropskoj uniji, Demokratska stranka organizovala je 3. marta na Beogradskom sajmu, skup pod sloganom “Evropski korak - dobro za sve”.

Vesti online

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Tadić je karikatura (svih nas) al kažu vole ga žene i narod .... :( .... za 4000 evara glasam za njega ili bilo kog drugog .... 1000 za svaku godinu ... ovako samo da uvežbam crtanje svi će da dobiju :oops:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........pa i ja bih da me potkupe........ali izgleda da im moj glas nesto bas i nije bitan........ mada na infostudu ima oglas za kontrolora na izborima........stranke Nijedan od ponudjenih odgovora...
evo linka....... http://poslovi.infostud.com/posao/Nijedan-od-ponudjenih-odgovora/Kontrolor-na-izborima/o74456

........oni daju 1500 dinara za glas......i jednodnevno mrcvarenje........:D

...inace Tadic je stvrano ispricao vic......zato sam i stavila ovde temu

Vrh Dno