• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Tadić: Nećemo u vladu s SNS, DSS i SRS

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić na sednici Glavnog odbora naložio je članovima partije da moraju da pobede na izborima i dodao da nikada neće praviti vladu sa SNS, SRS i DSS.

Lider DS je rekao da će koalicioni partneri demokrata biti SDPS, LSV, DHSS, Stranka zelenih, stranke nacionalnih manjina.

Predsednik demokrata poručio je da ta stranka neće biti koalicioni partner onima koji, boreći se za neki glas više, neosnovano kritikuju Demokratsku stranku.

Hoćemo da vodimo politiku pomirenja, saradnju sa svetom, ali prevashodno hoćemo da postanemo zemlja članica Evropske unije u kojoj se čuva identite svih nacionalnih zajednica.

Tadić je na sednici Glavnog odbora DS zatražio podršku za takav predlog i poručio da DS mora da pobedi na narednim izborima, jer, kako je naglasio, on to nalaže.

"Demokratska stranka mora da pobedi na ovim izborima i ja vam to nalažem. DS mora biti ključni činilac, ali to ne može da bude sama, trebaju nam koalicioni partneri", rekao je Tadić.

(Tanjug/MONDO)

http://www.mondo.rs/s236807/Info/Srbija/Tadic- _Necemo_u_vladu_s__SNS_DSS_i_SRS.html

......brzo cemo saznati koliko ima istine u Tadicevim recima....

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Ja glasam za koaliciju DS i SNS ... i onako je to sve bandit do bandita ... ovako će bar šibicari ostati kratkih rukava...

mslm ne glasam ja ni za koga ... ali baš bi voleo da Jovanović, Čanak, Dinkić, Dačić, Krkodedić .... i ostala golo*uzija ispuši ...

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ja malo pre slusala vesti i verovali ili ne Dacic ce biti jedan od kandidata za predsednika republike, inace u ljubavi sa Palminom partijom :o

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ja glasam za koaliciju DS i SNS ... i onako je to sve bandit do bandita ... ovako će bar šibicari ostati kratkih rukava...

.

A koliko sam razumela ako bi kojim slucajem SNS dosla na vlast ( sto cisto sumnjam da ce zuti dozvoliti ) onda je nama znacajno usporen put u EU....

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
I ja verujem da nece doci na vlast :),no to bi Evropi bio jedan razlog vise svakako da uspori taj nas put

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
A koliko sam razumela ako bi kojim slucajem SNS dosla na vlast ( sto cisto sumnjam da ce zuti dozvoliti ) onda je nama znacajno usporen put u EU....

A što, pa sve je to ista bagra .... a ovo cveće iz EU tek da ne pričam ... pa eno Sarkozi Hitlerov program prepisuje ne bi li rejting popravio .... mslm mene baš briga, ja sam davnih dana odlučio da barem neću dati blagoslov na silno licemerstvo i laž .... a ovo za ove male političke zgubidane ... onako prosto srpski iz duše da komšiji crkne krava :)

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
I ja verujem da nece doci na vlast :),no to bi Evropi bio jedan razlog vise svakako da uspori taj nas put
Duška nešto ne primetih da su Dežer, Barozo, File ... Bilt i kompanija gadljivi na Tomu i Vučića, a o tome koliko su Toma i Vučić postali pragmatični prema EU pitanjima (po svaku cenu) da i ne govorim ... mslm opet će me muka savtati :D
odo ja muziku da pušćam .... nije ova prljava rabota za mene ....

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
hahaha...ni za mene vidis da se bas retko ukljucujem u ovakeve teme :)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........narod je ogorcen.....i zato moze da se desi da SNS dobije vise glasova nego DS

....za DS bilo bi super da raspisu u isto vreme i predsednicke izbore... tako imaju vise sansi.......

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Mozda sns dobije vise glasova od ds samog, ali koalicija ce resiti stvar.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.....to znaci da je Dacici opet u igri....i da se nista nece promeniti......:sick:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ne da je u igri, nego ce i biti jedan od kandidata za predsednika :o

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Da, ispade da je vise profitirao sa demokratama nego sa maticnom strankom.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
...........ucena je vrlo mocna stvar...........

Vrh Dno