Svirate li neki instrument?

sovac

kafolenčić
simpleman gitara prava stvar svaka čast :thumbsup:

ja sam započinjao sve tri vrste gitara da vežbam po malo i prestao :(
 

Taca

ona, stara
Na žalost, ne. Oduvek sam želela da me deca nazovu na posao pa me pitaju „gde su ključevi mama?“ a ja kažem - na klaviru! Ali napraviću kamin pa će ključevi stajati ma kaminu. 😎
 

Taca

ona, stara
Takoreći privezak za ključeve .😎

Ispamovasmo temu ubiće me Indijanac za primer plemenu. 😂😂😂
 

simpleman

Suspendovan nalog
@sovac,nikada nije kasno,gitara kao što znaš se uči do kraja života.Još malo pa će zima a to je idealno vreme za vežbanje i usavršavanje ili učenje sviranja gitare.:thumbsup:
 

šufnudla

neprilagođena
Ne znam zašto, al meni najviše smeta kad se neko obraća voljenoj osobi ili detetu sa "ljubavi" (naročito detetu). Ova tepanja - "prase", "ljubičica", "smokvica", itd - to mi je simpatično, deminutivi mi ne smetaju (mada, preporucujem dečkima da umesto "ženica" probaju sa "devojčica"; garantujem bolje efekte :laugh:)
Inače, svirala sam klavir...dok nisam shvatila da drugi to rade mnogo bolje od mene. Sad slušam druge i kritikujem :laugh:
 

Живота

Poznata ličnost
Zato ja mislim da nema potrebe za ovolikim temama, to više zbunjuje nego što pomaže! Nemoguće je striktno se držati teme a ne odlutati, evo to se upravo ovde dešava. Recimo ako bih hteo da kažem nešto o ćevapima morao bih da otvorim novu temu "ćevapi", a ti u toj temi pomeneš ćevape na kajmaku, a ja ti kažem a ne druškane otvori novu temu "ćevapi na kajmaku"! Onda neko u toj temi neoprezno pomene ražnjiće... a ja kažem "šta traže ražnjići u u temi ćevapi na kajmaku?? otvori lepo brajko moj temu "ražnjići"pa tamo piši o ražnjićima koliko ti je volja! I tako bi vremenom dobili mali milion tema, "mešano meso", "šopska salata", "urnebes salata", "čačkalice i salvete bi možda mogle u istu temu ili bi morali da ih razdvojimo u dve? Dobro ja malo karikiram ali stvarno mislim da nema potrebe da svaki pojam ima svoju temu, jer neko nešto napiše eventualno neko odgovori razmeni se par mišljenja i onda tema zamre i "ćuti" tako mesecima, pa i godinama...
 
Vrh Dno