Svetsko prvenstvo u kosarci 2019

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Danas je pocelo prvenstvo. Posle fudbala, nas nacionalni sport. Očekivanja su velika, a ja prognoziram da nas ćemo doživeti debakl. Tako mi se javlja. :)
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Eto, prvi ozbiljni protivnik i izgubimo. Ne valja za psihu. Ali dobro, idemo dalje.
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Ja sam zaista pesimist sa ovom reprezentacijom. Izbor igrača nije po mom ukusu, previše je tu centara.
Ne dopada mi se ovakav način takmicenja, sa ovoliko slabih reprzentacija. Loše je suđenje.
 

Живота

Poznata ličnost
Član
Slično kao u vaterpolu, ima par jakih reprezentacija koje se bore za prvo mesto Srbija, Hrvatska, Madjarska, CG, Italija... ovo ostalo sve galanguzija!
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Jokić, Marjanović, Milutinov, Raduljica. Četiri igrača su petice. Previše. Košarka je postala igra brzih, a ne visokih igrača.
Birčeviću prvoj petorci u svim prethodnim utakmicama, a danas nije ulazio u igru!? Ne kapiram to nikako.
 

Nenad988

Novajlija
Proslavljeni jugoslovenski i srpski košarkaš Žarko Paspalj postao je još jednom zvezda društvenih mreža nakon što je preuredio zapušteno zajedničko dvorište izmedju zgrada na Vračaru u Beogradu, pretvorivši ga u košarkaški teren, piše magazin Vreme.

Paspalj je govoreći o nedostatku solidarnosti u društvu rekao da "možemo da pričamo - krivi Milošević, Vučić, Tadić ili Koštunica, bilo ko ko je bio na vlasti poslednjih 30 godina, ali ajde da pođemo od sebe". "Bilo je i meni teško kada sam radio igralište u zapuštenom dvorištu, ustajao svako jutro u 6 i smišljao nove ideje kako da ovo zajedničko dvorište izgleda što lepše, uvek u iščekivanju evo, sada će još neko da dođe. A nije", priča Paspalj.

Naiđe ti bes, kažeš, čekaj bre, šta je ovo sa ljudima, znaš da te gledaju, vide nekog kretena koji je imao četiri srčana udara i šlog kako sam radi u zajedničkom dvorištu, valjda se zapitaš, šta on to radi. I kažeš sebi, ma on to radi jer ima neku korist. Eto, to ti je to", ogorčen je Paspalj. Komentarišući masovni odlazak mladih ljudi iz zemlje, on poručuje da "treba da idu svi".
 
Vrh Dno