• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Svetsko, a naše

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Hahhaha ovo je satanistička verzija pesme...niste znali ,a :D

ushljokana ribizla

Zvezdica
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
298
Horoskop
Jarac
slusajte.. nije da ja sad znam da pevam.. pre je to mnogo bolje zvucalo dok sam isla na hor.. i aktvino pevala.. dok nisam krenula da pijem, pusim.. (mada sam to sad prestala) ... ali glas malo otisao za pevanje..
ali ovo je zaista.. pa .. mene sramota ko peva sve na nasoj estradi..
ovaj JK pa biciklu ne bi naslonila na nju.. ma ja ne znam kako je moglo da joj padne na pamet da peva Adel.. ajde da je nasla neku manje zahtevnu pesmu..
slusah i Natasu juche.. ajde manje vishe nije zahtevna pesma.. nisam cula krike kao kod JK.. ali ali.. stvarnoo :cry:

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Nataša nije loše odpevala...al ova druga užas ...

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Ivana, ceri moja.. faaaaala ti od srca sto mi ulepsa dan :roflmao: :roflmao:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Ljudi, lepo vam rekoh da, kad je o Nati reč, obratite pažnju naročito na koreografiju-oko prvog minuta i oko 2:15. Tada će vam biti jasno zašto može da se meri sa Karleušom. Nije sve u pevanju :D

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Ljudi, lepo vam rekoh da, kad je o Nati reč, obratite pažnju naročito na koreografiju-oko prvog minuta i oko 2:15. Tada će vam biti jasno zašto može da se meri sa Karleušom. Nije sve u pevanju :D
Ma stoji da je i Natina koreografija
SmileySuicide.gif
al pevanje JK mouže samo sa Indirinom Marijom :o

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Ne diraj mi Indiru