• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Svetlana Ražnatović dobitnica Crnogorskog oskara

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Folk zveda Svetlana Ceca Ražnatović dobitnica je Crnogorskog oskara za najpopularniju pevačicu regiona u izboru Crnogorske kulturne mreže

ceca620x0.jpg


FOLK zveda Svetlana Ceca Ražnatović dobitnica je Crnogorskog oskara za najpopularniju pevačicu regiona u izboru Crnogorske kulturne mreže (CKM). U ovoj organizaciji je rečeno da su parametri prilikom donošenja odluka bili isključivo postignuti rezultati i popularnost.
U CKM su istakli da Oskar nema za cilj promociju, niti favorizovanje bilo kog muzičkog pravca.
- Svetlana Ražnatović je zasigurno najveća muzička zvezda regiona. To su potvrdili i nastupu u “Top hilu”, gde su gostovale sve velike zvezde regiona po jednom, a ona je zbog velikog interesovanja održala dva koncerta - rekao je predsednik CKM Aleksandar Damjanović....


više na str:
http://www.novosti.rs/vesti/spektak...tlana-Raznatovic-dobitnica-Crnogorskog-oskara
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Kao najpopularnija pevačica regiona, zašto da ne.... zašto da se čudimo.... a zašto u Crnoj Gori, to je već pitanje za diskusiju?
 
Vrh Dno