• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Sve tajne braka!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Tajna kako nam brak traje:

Dva puta nedeljno odemo u restoran na dobru klopu i laganu razbibrigu. Ona ide utorkom, a ja petkom.

Uz to, ne spavamo zajedno. Ona spava u Beogradu, a ja u Novom Sadu.

Ja svuda vodim svoju ženu, ali ona stalno pronalazi put natrag.

Pre neki dan pitao sam ženu gde bi htela da proslavimo godišnjicu, a ona mi je odgovorila da bi volela da je proslavi negde gde već dugo nije bila, pa sam joj ja predložio da je proslavimo u kuhinji.

Kada smo moja žena i ja napolju, uvek se držimo za ruke. Ako je pustim, odmah ode u kupovinu.

Celu je kuću opremila: imamo električni mikser, električni toster, električni pekač i onda se ona buni da je sve opremljeno, ali nema gde da sedne. Tada sam joj, naravno, kupio i električnu stolicu.

Jedno jutro me je žena probudila i kaže da auto neće da upali. Ona misli da je voda ušla u karburator. Na moje pitanje gde je auto, ona hladnokrvno odgovara - u jezeru.

Kao i svaka žena, opsednuta je svojim izgledom, te stalno isprobava neke nove dijete. Sada je na najnovijoj: kokos i banane. Naravno, nije izgubila ništa od kilograma, ali se zato penje po drveću kao luda.

Jednog je dana moja ljubljena žena otišla u kupovinu i kupila je masku za lice. I kada je stavila izgledala je zaista prekrasno. Sve dok je nije skinula.

I naravno, kao i svaka žena, uvek nešto zaboravlja. Tako već dve nedelje nije odnela smeće iz kuće. Uvek kasni i trči za kamionom, uzvikujući: Jesam li zakasnila za smeće?!. Zato uvek dobije odgovor: Ne, uskači!!!.

I zapamtite, brak je na prvom mestu uzrok razvoda. Statistički gledano, 100% svih razvoda započinje brakom...

I tako već 18 meseci nisam ni reč progovorio sa svojom ženom, jednostavno ne volim da je ometam. Ali priznajem, za poslednju svađu sam sam kriv. Pitala me je šta je na televiziji, a moj odgovor je glasio PRAŠINA.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
dusicaa' pid='81045' dateline='1308654646 je napisao(la):
Celu je kuću opremila: imamo električni mikser, električni toster, električni pekač i onda se ona buni da je sve opremljeno, ali nema gde da sedne. Tada sam joj, naravno, kupio i električnu stolicu.

sad ja razumem mog dedu.... :ehej: zato je on meni kupio el. stolicu.... :ehej::ehej::ehej:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Super je. :ehej:

beauty

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.10.2010.
Broj reagovanja
14
dusicaa' pid='81045' dateline='1308654646 je napisao(la):
Pre neki dan pitao sam ženu gde bi htela da proslavimo godišnjicu, a ona mi je odgovorila da bi volela da je proslavi negde gde već dugo nije bila, pa sam joj ja predložio da je proslavimo u kuhinji.

..evo, moj slucaj! :ehej: :ehej: :ehej:

Leptirica

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
23.09.2010.
Broj reagovanja
7
Jedno jutro me je žena probudila i kaže da auto neće da upali. Ona misli da je voda ušla u karburator. Na moje pitanje gde je auto, ona hladnokrvno odgovara - u jezeru.

:da::ehej::ehej::ehej::laugh:

znaci odlicno je....:ehej:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno