Čovek se "promenio". OK, ne kažem da to nije moguće, ne kažem da nemaju pravo na to, ali ja jednostavno ne mogu da zaboravim da su do juče bili radikali, da su pričali nešto sasvim drugo. A ja jednostavno ne volim nedoslednost, a još manje ne volim preletače. Prvo smo protiv EU, onda naprasno smo za. To je kao da navijate za Zvezdu, pa u 40-oj postanete navijač Partizana. Razumeo bih da se kao čovek, političar, u pogledu nekih stvari promenite, recimo da imate drugačije viđenje rešavanja ekonomske krize (povećanje potrošnje ili povećanje štednje). Ali oko fundamentalnih pitanja ne.
Ali, isto tako, i za druge ne mogu da kažem da su dobri. Daleko od toga.
Ova afera je Dačića totalno diskreditovala i samo zahvaljujući proceni SNS da je za njih još uvek rano za izbore ostao je na vlasti. Očekujem, mada je ovaj narod neverovatan u negativnom smislu, da na sledećim izborima SPS ima novog predvodnika.
DS sa Đilasom na čelu tek treba da pokaže koliko je on zaista sposoban političar. Kao privrednik i menadžer se već dokazao. To što ima novca mene ne interesuje, uostalom, nikada se nisam ložio na "poštene" i bedne, u materijalnom smislu", političare, odnosno na tu njihovu demagogiju.
Ko zna, možda će neku narednu vlast činiti SNS i DS, ta me koalicija sada nikako ne bi iznenadila.
Inače, ja sam davno postao beli listić.