• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Svaki četvrti u Srbiji pročita „politiku privatnosti“ pre nego što dozvoli „kolačiće“

• Začetnik teme Nina Čolić
  • Datum pokretanja
N

Nina Čolić

Gost
Svaki četvrti u Srbiji pročita politiku privatnosti pre nego što dozvoli kolačiće 3
Broj pojedinaca u Srbiji koji su ikada menjali podešavanja na svojim pretraživačima u pogledu davanja dozvola za prikupljanje “kolačića” iznosi svega 14 odsto, a procenat onih koji koriste različite softvere za sprečavanja prikupljanja istih je šest odsto.

Nastavak teksta...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Jeste li ikada menjali podešavanja ili kliknete bez čitanja? Primer tih podešavanja možete videte na sajtu N1.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Manje zlo od onih kada se negde registruješ :D Što kaže Tava klikneš na samo one neophodne, i nadaš se zapravo da neće da krenu da ti spamuju život svuda gde to mogu 😂

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Nedao bog da negde ostaviš email za newsletter, ima da te ispamuju za sve pare.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Mislim da mi je to samo za onu neku vulkan karticu i za kurs neki koji trenutno završavam. Čistim mejl zbog njih jednom nedeljno 🤭

Vrh Dno