• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

svadba

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
Na jednoj svadbi se desila tuča, tako da je morala prisustvovati policija. Nekoliko svatova pohapse i odvedu u policiju. Policajac sada ispituje prvog uhapšenog za zapisnik. Ovaj priča:

- "Pa tako ja zamolim mladu za ples. Otplešemo jedan, muzika svira dalje i mi nastavimo plesati. Otplešemo drugi ples, muzika dalje svira i mi opet nastavimo plesati. Otplešemo treći..."

- "Dobro, skrati malo. Koliko plesova ste odplesali?"

- "Dobro onda, tako posle petog plesa ustane ti mladozenja, zatrči se do nas i šutne svom snagom svoju mladu među noge."

- "Auuu. To je sigurno boljelo."

- "Boljelo, boljelo. Sve prste mi je polomio, majku mu njegovu."
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno