• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Supruga lidera Sajentološke crkve birala ženu za Toma Kruza

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Priče o tome koliko je Sajentološka crkva umešana u ljubavne odnose Toma Kruza i Kejti Holms isplivali su na površinu nakon njihovog razvoda, ali je magazin "Veniti fer" otišao korak dalje i objavio priču o tome kako su čelnici ove crkve organizovali audiciju ne bi li pronašli odgovarajuću ženu za poznatog glumca.
nazanin-boniadi.jpg

Među potencijalnim kandidatkinjama bile su i Sofija Vergara i Skarlet Johanson, a magazin "Vaniti fer" sada piše da je 2004. Šeli Miskavidž, supruga lidera sajentologa Dejvida Miskavidža nagdledala tajnu operaciju pronalaženja nove gospođe Kruz.

Njena kandidatkinja bila je članica Sajentološke crkve Nazanin Boniadi, londonska glumica rođena u Iranu koja se zabavljala sa Kruzom od novembra 2004. do januara 2005.


257226_tom-kruz-foto-fonet_f.jpg

Magazin "Vaniti fer" prenosi da je Boniadi mesec dana pre "zabavljanja" svaki dan dolazila na audicije i da je morala da zvaničnicima Sajentološke crkve otkrije svoje lične tajne i detalje svog seksualnog života.


"Veniti fer" u tekstu navodi da je Boniadi rečeno da se reši proteza, crvenih pramenova i momka. Takođe je bila primorana da potpiše ugovor o poverljivosti i upozorena je da će, ukoliko na bilo koji način "uprska", biti stavljena na listu nepoželjnih osoba medju sajentolozima.

Posle srećna četiri meseca, njihova veza je završena kada je Kruz procenio da Boniadijeva ne poštuje dovoljno lidera sajentologa. Boniadi je potom poslata u Sajentološki centar na Floridi gde je napravila grešku i poverila se prijateljici - iako je to bilo strogo zabranjeno.

Prijateljica ju je prijavila zvaničnicima i Boniadi je za kaznu morala da čisti toalete četkicom za zube, pločice kiselinom i da u sred noći kopa rovove. Posle toga, po ulici je poradavala knjige osnivača sajentologije L. Rona Habarda, piše magazin.


Izvor: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/340793/Supruga-lidera-Sajentoloske-crkve-birala-zenu-za-Toma-Kruza

Da sam znao na vreme bih se učlanio u tu crkvu. Jedini moj uslov bi bio da mi ista ova teta izabere suprugu, hm, tj. ne baš odmah suprugu. :D
 
Vrh Dno