• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Supernova

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Poruke
16.078
Broj reagovanja
15.507
Horoskop
Ribe
Prešla kod njih iz SBBa. Optika, internet do 200, 10 meseci za 1 din.
Videćemo kako će da se pokažu, držite mi palčeve.
 

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Poruke
1.330
Broj reagovanja
1.108
Horoskop
Ovan
Tacki će držimo :smug:

ja se i dalje držim adsl-a već dugi niz godina za sada sve regularno
 

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Poruke
16.078
Broj reagovanja
15.507
Horoskop
Ribe
Nema TV Nove. Proveravala sam sada. Zato ima 50 Pinkova i ne preterujem, tridesetak Prve i desetak RTSova, popisaću. Da ne veruješ! To nisam gledala dok me nisi pitao jer ne pratim domaće kanale pa me i ne zanima.
Imam FOXove i HBOe u paketu, jedino to i pratim. I klinac Super sport i Arenu.
Nisam uzela D3 uređaj nego karticu za TV tako da nemam premotavanje u nazad, ali nemam ni onu skalameriju od uređaja i kablova oko TV što su me posebno nervirali.
Ruter je sada pored kompa a ne TVa, pokrivenost wi fi signala odlična (i konstantna) na kompu okruglo 200 kada sam merila jer imam optički kabal. Ko nema optiku, on ima 120.
I uredno zovu da provere da li sve funkcioniše, kako je protekla instalacija i sl.
 

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Poruke
306
Broj reagovanja
209
Horoskop
Škorpija
Ne bi verovala! A tek lokalnih televizija šta ima, svako selo svoj TV kanal. 😂
Nema bas toliko prvih i ima Arena,ali nema Sport Kluba,gde je bolji sport nego na Areni.Ima preko 50 Pinkova,od kojih gledam samo Pinke& Rool i Pink Vestern.FOX-ovi'ovi su u redu.Ima K1.Nisu losi,ali postosu bili pre kupovine Kopernikus,imali su bolje programe nego sad Supernova.RTS'ovih programa ima dosta,mada je dovoljan i ovaj RTS1,pored njega gledam RTS Kolo,jer nekada imaju dobru narodnu muzikuTe lokalne televizije pricaju isto kao i na RTS1,tako da i nije nesto,ali ajde da ne gledamo bas mnogo lose,jer nisu losi.Samo kada se pojavi kvar i kada ih zoves,oni prijave,ali terenci ne stizu isti dan,vec posle 4-5 dana.da poludis.Tako je bar kod nas u Lazarevcu i okolini.
 
Vrh Dno