• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Što kad ona sanja drugog?

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Preljubnički snovi

Što kad ona sanja drugog muškarca?

0296007.48.jpg

Dok paralizirano ležite na krevetu i prolazite kroz REM fazu sna možete imati najneobičnije snove. Nekih se ne sjećamo, a neke bismo najrađe odmah zaboravili. A što ako u snovima učinite preljub?

I udane žene se znaju probuditi sa sjećanjem na san u kojem su bile vrlo intimne s muškarcem koji u javi ne leži do njih u krevetu. Je li san u kojem ste vodili ljubav s bivšim dečkom ili zgodnim kolegom s posla pokazatelj da podsvjesno želite varati supruga?
Dr. Deirdre Barrett, prof. psihologije na Harvard Medical School i autorica knjige The Committee of Sleep, kaže da to nije slučaj. Seksualni snovi nemaju toliko veze sa željom da imate seksualni odnos s određenom osobom, koliko s činjenicom da žudite za nekim atributima koje osoba iz snova posjeduje. 'Ako ste sanjali bivšeg dečka možda samo osjećate nostalgiju za vremenom kad ste bili mladi i bezbrižni,' kaže dr. Barrett.

Isto vrijedi i ako sanjate seksualni odnos s muškarcem kojeg uopće ne poznajete. 'Kad se probudite, pitajte se koje je karakteristike osoba iz sna posjedovala i jesu li to osobine koje želite da posjeduje vaš suprug,' kaže dr. Barrett.

Većina seksualnih snova ne ukazuje na nezadovoljstvo seksualnim odnosima ili nezadovoljstvo brakom. Vi samo želite djelić onoga što vaš 'čovjek iz snova' simbolizira. Možda je odlučan ili nježan.

Na što trebate obratiti pažnju? 'Ukoliko je san negativan, primjerice ako seks imate u javnosti, a oni koji vas gledaju iskazuju zgražavanje. Ovo može biti odraz vaših seksualnih tjeskoba koji se iskazuju putem snova,' kaže dr. Barrett. Možda vas je sram zbog nečega što vaš suprug želi da radite u krevetu. U tom slučaju svakako porazgovarajte s njim i ne prisiljavajte se na nešto što vam izaziva takvu nelagodu.
Magazin.hr
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Ako sanjaš preljubu, da li to znači i da si je uradio? :banghead:
 

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
"Većina seksualnih snova ne ukazuje na nezadovoljstvo seksualnim odnosima ili nezadovoljstvo brakom. Vi samo želite djelić onoga što vaš 'čovjek iz snova' simbolizira."
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.832
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Vidim da moram biti direktan. Jeste li sanjale nekada nekog drugog muškarca, dok ste (bili) u vezi, braku...? Jeste da se neki odgovori daju naslutiti, ali ja volim direktnost.
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
a gde indiskretnost?????? :o:laugh:
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Poruke
8.988
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Sta kad sanjamo drugog? Hm...:thumbsdown:

Pa nista...Ko da mozemo birati sta i koga cemo da sanjamo....
Od snova se ionako ne zivi :D
 
Vrh Dno