Stemis

anuška

Poznata ličnost
Član

Pre nekoliko meseci odlučih se uključiti u forumaške vode kako bih si osladila dane. :) Naletih tako na "Ćaskanja". Ime me odmah privuklo jer je odražavalo upravo ono što mi je trebalo. Nakon registracije "upadoh" na teren, a na terenu me dočekao "strašan indijanac" imenom Stemis. Ugodna i mirna atmosfera bili su mi važni, ali Stemisova ljubaznost (kasnije se ispostavilo da i nije toliko strašan), pažljivost i spremnost na pomoć bili su glavni razlog koji me do danas zadržao ovde. Kao tipični ovan, koji zna što hoće, često je tvrdoglav i uporan u provođenju svojih zamisli. Međutim, obazriv, pažljiv i susretljiv prema svojim članovima, svojoj maloj, ali vernoj ekipi. :joyful: Često me nasmeje zamisao da nas drži na okupu kao što učitelj drži svoje školarce, pohvali nas kada to zaslužimo, bodri nas kada smo neraspoloženi, a ukazuje na pravi put kada se zanesemo. Ali nikad, baš nikad, ne pokazuje da mu nije stalo do nas i našeg mišljenja. Samome sebi darovao je pridevak "neodgovorni urednik", verovatno zbog činjenice da ne može uvek da bude sa nama. Međutim, svojom nas prisutnošću uvek razveseli, onda kada nam se priključi u ćaskanju, kada nam uputi koju informativnu reč, ali najviše kada nam dodeli koji "lajk", čime nam pokaže da smo bili u nečemu u pravu.

Stemise, hvala ti što ovu ekipu držiš na okupu na ovome prelepome mestu! :thumbsup:

 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Hvala na divnim rečima i hvala vama što se ovde, jer jedna lasta ne čini proleće. :)
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Član


za mene će uvek biti poglavica....:thumbsup:

Kada sam došla na Ćaskanje ama baš ništa nisam znala sem da kuckam.... Stemisovo strpljenje i moja dosadna pitanja, kojih je bilo mnogo, dovelo je ovoga što sam naučila od njega.... Znam ja, da je moj dragi Stemis, dobijao ospice od mene:laugh: ali to nikada nije pokazao i sa jednom napisanom reči.... Svakog je uputio i pomagao mu da se snađe na Forumu....

Hvala Ti dragi moj Neodgovorni što postoji ovaj Forum i naravno Tiiiiiiiiiiiiiiiii....
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Hvala Jasna. :) I sada ponekad naiđe neko "teško" pitanje, ali u početku je baš bio Sizifov posao. U svakom slučaju, drago mi je ako sam pomogao. :)
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Da, ja sam sada ukapirao kad si mi napisala da je u pitanju malo presence. valjda su se uplašili da ga ne zakoljem... Crni ja, ne smem više da piše takve stvari.
 

Džudi72

Neobaveštena
Član
Na "Ćaskanja" sam stigla pre par meseci, a čini mi se da sam od početka sa vama. Admin, iliti neodgovorni urednik :) Stemis javio mi se porukom odmah posle Jace. Bila sam iznenađena, priznajem da sam se uplašila! jer sam pomislila da sam negde pogrešila. I tako je počelo druženje preko postova i pp-ova.

Za kratko vreme sam shvatila da je Stemis jedna prijatna osoba, draga, ljubazna. Razlikuje se od svih admina koje sam imala prilike da upoznam što uživo što virtualno. Na prvom mestu je čovek, pa tek onda admin.
Na forumima na kojima sam do sada bila sretala sam nadmene, nekad bezobrazne admine sa kojima je najobičnija komunikacija bila gotovo nemoguća.

Stemise, verujem da nije bilo lako održati forum živim svih ovih godina, i znam iz postova da si hteo da odustaneš. Drago mi je što nisi odustao.
Divim se tvojoj upornosti, kao i načinu na koji pristupaš forumašima. Osećam da si takav i u pravom životu.

O tebi imam najpozitivnije mišljenje. Skroman si, otvoren za komunikaciju, dobar, iskren. To veoma cenim kod ljudi. Čast mi je da budem deo tvoje ekipe, i čast mi je da budem na forumu sa tobom i sa svima ostalima.:)
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Član
Dragi moj druže i prijatelju, želim ti sve najbolje za tvoj rođendan, neka želje koje imaš polako trošiš jer duga je godina. Zdravlje, sreča i ljubav neka te prate cele godine

 
Vrh Dno