Starija žena i mlađi muškarac

Boki

Suspendovan nalog
Ma ti se nešto mnogo hvataš za seks, svaka tema kako da počne umetneš i seks...počinje da me plaši, mame mi.

Jedino gde se slažem je ovaj tvoj citat sa jednog kutka: nesto gde mozemo da ubijemo u pojam jedno drugo. E ova ti je bila na mestu. Sad, kad bi ovde uskočile Anuška i Džudi, ja bih samo mogao da se pokrijem ušima i da idem da spavam. :laugh:
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Pa normalno da umecem seks..Jel ovo prica o partnerima ili prijateljima? Pa sinko ako je prica o partnerima seks ti je 50 % stvari ...Ako on funkcionise, neke stvari se lakse savladaju...Ako je on los, sve ostalo vremenom propada, pre ili kasnije...:D
 

Boki

Suspendovan nalog
Znam, ali ne volim kada se sve svodi na seks. Nešto što su psiholozi i psihijatri objasnili pre 100 ili 200 godina, i da sve to primenimo fascinirani njihovim znanjem danas u 21. vek, ne pije vodu. To je kao da "pelikan" gumicom pokušavam da obrišem slovnu grešku na monitoru a tastatura je ispred mene. Sve ima svoje vreme, vreme parova sedamdesetih, parovi devedesetih i ovi parovi danas....nema šanse upoređivati i govoriti o stilu života koliko god nekom bio težak ili lak. A seks je seks, to je već druga tema, ovde nije jasno pričamo li onda o vezama, braku, avanturi, usputnom seksu...nije sve to isto. Godine su godine, seks je seks. Ako gledamo kroz seks, ne bi postojale ovolike razlike u godinama, jer čisto sumnjam da će neka mlada cura zaglaviti sa matorcem zbog seksa. Da se ne lažemo, ima tu mnogo mnogo više faktora zbog čega neko želi mlađe ili starije.
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Opet ti...Ja i jesam u startu pricala samo sa seksualnog aspekta, jer ja neki drugi razlog i ne vidim zasto bi starija zena isla sa mladjim osim zbog toga.
Ti si onda uneo i ostale faktore. Daleko od toga da ja mislim da je uopsteno gledano on najbitnija stvar u odnosu. Nije. Ali zauzima visoko mesto po vaznosti, to je cinjenica.
 

Boki

Suspendovan nalog
Ja sam u nekom ranijem postu naveo da sve ankete i ispitivanja koja su rađena, ne mogu da pokažu realno stanje takvih veza i razloge koji dovode do njih, jer su ispitanici možda lagali. A ako gledamo naš život i okruženje, vidimo drugačiju sliku. Ja imam razloge zbog kojih u ovim mojim godinama želim mlađu ženu i imam veze sa mlađim curama, neko drugi, npr. starija žena (recimo oko 40) želi mlađeg (pitanje je koliko mlađeg), ali sigurno ne zbog osnivanja porodice, tu već seks ili hvalisanje ima važnu i prvu ulogu. Postoje i ekstremi koji daluju jako bolesno, meni.
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Pa vidi ispada tako da su tvoji razlozi da imas vezu sa mladjom kud i kamo svrsishodniji, opravdaniji, dok su razlozi za mladje musakrce uglavnom tricavi...Nije u redu ni tako postaviti stvari. Svako je za sebe i svako ima neke svoje prioritete...I ne znam gde si zene cuo da se hvalisu sa seksualnim partnerima, osim mozda sa drugaricama sto vode razgovore. Taj sport je ipak muski.
 

Boki

Suspendovan nalog
Anchy, ne vuci me za jezik, naslušao se Boki ženskih priča i tračarija za ceo život. Šta misliš, kako prepoznajem dobre i loše žene? Po tome što direktno slušam od njih šta i kako o čemu govore. Ako želiš da upoznaš dobro žene, druži se sa njima što više. Ja imam samo prijateljice, drugarice...nemam ja veliko muško društvo. Bilo nekad, više ne.

A ako zalazimo u opravdanja za razlike u godinama, prvo - moramo da postavimo meru, kolika je ta razlika; drugo - da navedemo ko je stariji, a ko mlađi u toj vezi; treće - da definišemo vezu, brak, avantura, divlji brak, obična zahebancija, itd.
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Znas kako ja sada govorim uopsteno i generalno. Licno ne volim razlike u godinama, recimo za mene je 5 godina razlike u korist muskaraca maksimum maksimuma ( i to ako je bas nesto poseban ), sve preko mi je na duze staze neisplativo ( pri tom ne mislim materijalno, vec u svakom pogledu ).

Drugo pa sta i ako je samo za seksualni uzitak taj mladji? ( vracam se na samu temu ) Nekom je to bitno. Ja ne mogu i ne bih zelela taj odnos da osudjujem. Hvale se? Pa nek se hvale. Kad mogu muskarci, mogu i zene. Sta je toliko lose u tome? Ko gubi iz dzepa time sto se neka devojka hvali? Niko. Jednostavno nisu svi ljudi isti.
 

Boki

Suspendovan nalog
Nikako mi nije jasna tvoja rečenica: sve preko mi je na duže staze neisplativo. Šta je sad to što bi ti htela da ti se tu isplati? Ni ja ne mislim na materijalne stvari, ali me ovo buni. Kako može da ti se na duge staze nešto ne isplati a na kratke isplati, sa starijim od 5 ne isplati a na granici od 5 isplati. Zašto ima neko potrebu da komplikuje stvari, nekad se dese takve stvari na koje se najmanje nadamo a ispadnu najbolje, bez ovakvih proračuna, mišljenja, planiranja. Čemu sad sve to?
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Pa ja sad i pricam tako jer mi se jos nije desilo nesto sto bi poremetilo moje trenutno misljenje. Taj stav nije neoboriv , ali je za sad na snazi. Jednostavno za moj ukus preko 5 godina razlika je velika....Recimo ja imam 25 godina sada. Upoznam se, smuvam sa tipom od 35. I sta sad ja treba da planiram buducnost sa njim, kad cu ja na vrhuncu svojih godina ( oko 35 ) on imati 45..Meni je to ipak razlika velika...
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
P.S. Ja ni na krace staze ne ulazim sa starijima od 5 u nikakvu kombinaciju.
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Pa ne znam sta nije jasno, al ajd...Jednostavno ne volim da se bakcem sa starijima. Pri tom ni sa mladjima, to tek ne dolazi u obzir.
 

Boki

Suspendovan nalog
Ko kaže da nisam? Jesam, ali ne želim da gubim više vreme, nisam klinac. :laugh::roflmao:
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Pa eto ti razloga zasto ja necu sa starijima. Sto bi ja svoje godine trosila na nekog ko sigurno ne bi mogao da udje u dugorocne planove...I posle se meni smejes.
 

Boki

Suspendovan nalog
Pa stariji ulaze u ozbiljnje planove, a ne mlađi koji hoće da kako kažu "samo još malo prožive". :laugh: Ja već nekoliko godina ne ulazim u neozbiljne veze i u veze u kojima vidim da nemam budućnost. Mlađi od mene to još uvek rade i pustaju mozak na otavu. :roflmao:
 
Vrh Dno