Star Wars

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Čekamo decembar i premijer sedmog dela ove divne naučno fantastične sage. Ovaj deo se zove The Force Awakens ili Budjenje sile.
Do tada, trejler:
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Blokbaster "Ratovi zvezda: Buđenje sile" Džej Džej Abramsa prevazišao je po zaradi film "Avatar" Džejmsa Kamerona i postao najuspešnije ostvarenje u istoriji u Severnoj Americi, saopštio je danas Studio "Volt Dizni".
Inace, nisam ga jos gledao. :(
Autorska prava je Dzordz Lukas prodao kompaniji Dizni za nesto malo vise od 4 milijrdi dolara. Neka je sila uz vas.
 
T

Time

Gost
Ništa NAROČITO. Napisah već negde, osim što Han Solo gine, ako niste baš baš ljubitelj serijala, nećete nešto mnogo propustiti. Hvale 3D da je urađen dobro.
 

Njavica

Dreamer.
Član
Kakav spojler se upravo desio :D
Time, neko ipak i dalje ceka da odgleda :D Aaaaa :D
Ja zaista nisam zelela oko premijere da idem, zato sto je to brda ljudi i guzvanje na sve strane, ovako kad malo se smiri cela ta prica... :)
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
E pa dame i gospodo džedaji, odgledao sam i osmi deo nastavka Zvezdanih ratova. Nisam nešto oduševljen ovim delom, kao ni Odmetnikom, čini mi se da se ipad trebam uželeti filma.
Koji vam se deo od svih najviše dopao? Prva tri sam kao dete gledao (a zapravo su to sada IV, V i VI) i bio oduševljen. Ipak, najdraži delovi su mi Episode I - The Phantom Menace (jer je dugo iščekivan) i Episode III: Revenge of the Sith (kako je Anakin postao džedaj sa disajnim problemima).
Inače, omiljeni džedaj mi je Qui-Gon Jinn

May the Force be with us all :)
 
Vrh Dno