Poljoprivrednik
Poznata ličnost
- Učlanjen(a)
- 24.01.2021.
- Broj reagovanja
- 222
- Horoskop
- Blizanci
Fiat punto.
1.2 benzinac.Koji punto?
Jeste dobar je za selo.Solidan malisan. I ja ga imam.
Ančika postala vlasnik Fijata PuntaIstina kupljen polovni, ali od nečeg valja početi i to mi je prvi automobil ( koji je moj, a ne pozajmljen u stani pani situacijama ). I baš sam finu školu prošla dok sam se bavila kupoprodajom, papirologijom, porezima, registracijom i servisom ( sve što znam o kolima je da ih vozim, tako da sam ko tele išla po agenicjama, sup-ovima, a tek priča s majstorima, naučih u ovih 10 dana x kul automehaničarskih termina
) .
Za već 15-ak dana od kako je u mom posedu, fin mi stres priredio. Otkrila sam i to da strašno emotivne reakcije imam na svaki njegov problem(čić) - ne znam jel to normalno ili do toga što je prvi - ko dete da mi je, bogati. Danas sam morala da ga oteram na servis, ima neke "problemčiće" koji su tek sad isplivali na površinu ( kako to obično i biva ) - živa nisam bila. Rešivo je, ali ipak bebica mi neće biti na vidiku 2-3 dana ( da, zovem ga bebica, patetična sam)
Sve u svemu, nadam se lepoj vezi između mene i njega, lepo stojimo jedno drugom
![]()
Kakav zverko Anči! Jel nov novcijat?![]()
Pristajaće ti, mala!![]()
Kakav zverko Anči! Jel nov novcijat?![]()
A osiguranje to ne pokriva?Posto se znacajno povecala kradja katalizatora u zadnjie vreme, sve i kad ga srede, mogu opet da ga ukradu, tako da sam krajnje paranoicna i jos jedna ovakva steta, prakticno cini finansijski besmislenim imati kola u ovakvom momentu.
A osiguranje to ne pokriva?
Pa kad nema majstor Mike iz Borče da ti to sredi za 50 evra do sutra jer ti hitno.![]()