• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Šta vozite?

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ančika postala vlasnik Fijata Punta :happy: Istina kupljen polovni, ali od nečeg valja početi i to mi je prvi automobil ( koji je moj, a ne pozajmljen u stani pani situacijama ). I baš sam finu školu prošla dok sam se bavila kupoprodajom, papirologijom, porezima, registracijom i servisom ( sve što znam o kolima je da ih vozim, tako da sam ko tele išla po agenicjama, sup-ovima, a tek priča s majstorima, naučih u ovih 10 dana x kul automehaničarskih termina :rolleyes: ) .
Za već 15-ak dana od kako je u mom posedu, fin mi stres priredio. Otkrila sam i to da strašno emotivne reakcije imam na svaki njegov problem(čić) - ne znam jel to normalno ili do toga što je prvi - ko dete da mi je, bogati. Danas sam morala da ga oteram na servis, ima neke "problemčiće" koji su tek sad isplivali na površinu ( kako to obično i biva ) - živa nisam bila. Rešivo je, ali ipak bebica mi neće biti na vidiku 2-3 dana ( da, zovem ga bebica, patetična samx3 )

Sve u svemu, nadam se lepoj vezi između mene i njega, lepo stojimo jedno drugom :D

15rb0ue.jpg

E pa moram da se pohvalim pa to ti je :rolleyes:
Razlika izmedju Srbije i trulog zapada :D
Ponosni vlasnik drugog automobila u zivotu, od ponedeljka :kul:

unnamed(1).jpg

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.553
Horoskop
Ribe
Kakav zverko Anči! Jel nov novcijat? 😍

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Kakva slika?!!, hoću kompletan test, naravno potpuno subjektivan. :laugh::thumbsup:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pristajaće ti, mala! :):thumbsup:

Kakav zverko Anči! Jel nov novcijat? 😍

Ukrali mu katalizator. Dok je jadan dzudzao kod mehanicara da mu zamene taj deo i dok sam pregovarala oko cene, na moje oci rokne ga budala s prikolicom i naravno zbrise. Odvalio mu prednji levi deo ( far, prakticno ceo branik, dobar deo haube, deo tocka ) sve to u 24 h. I evo vec mesec dana nikako da ga poprave, nestasica delova. O materijalnoj steti i ciframa da ne govorim. Da sam ga sama slupala, pa da cutim i progutam, ali na ovakav nacin...

Posto se znacajno povecala kradja katalizatora u zadnjie vreme, sve i kad ga srede, mogu opet da ga ukradu, tako da sam krajnje paranoicna i jos jedna ovakva steta, prakticno cini finansijski besmislenim imati kola u ovakvom momentu.

Poslednja izmena:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Posto se znacajno povecala kradja katalizatora u zadnjie vreme, sve i kad ga srede, mogu opet da ga ukradu, tako da sam krajnje paranoicna i jos jedna ovakva steta, prakticno cini finansijski besmislenim imati kola u ovakvom momentu.
A osiguranje to ne pokriva?

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
A osiguranje to ne pokriva?

Da ali ne 100% i dalje znacajno mora da se plati, da ne govorim da to povlaci i druge neprijatnosti ( mesec dana si bez kola, placas alternativne prevoze), osim toga svaki claim utice da ti poveca mesecnu ratu za osiguranje, tako da je gubitak na vise strana, kad se sve zajedno sabere.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.553
Horoskop
Ribe
Pa kad nema majstor Mike iz Borče da ti to sredi za 50 evra do sutra jer ti hitno. 🙄😂

Vrh Dno