• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Šta vozite?

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Poruke
8.977
Broj reagovanja
4.867
Horoskop
Lav
Ančika postala vlasnik Fijata Punta :happy: Istina kupljen polovni, ali od nečeg valja početi i to mi je prvi automobil ( koji je moj, a ne pozajmljen u stani pani situacijama ). I baš sam finu školu prošla dok sam se bavila kupoprodajom, papirologijom, porezima, registracijom i servisom ( sve što znam o kolima je da ih vozim, tako da sam ko tele išla po agenicjama, sup-ovima, a tek priča s majstorima, naučih u ovih 10 dana x kul automehaničarskih termina :rolleyes: ) .
Za već 15-ak dana od kako je u mom posedu, fin mi stres priredio. Otkrila sam i to da strašno emotivne reakcije imam na svaki njegov problem(čić) - ne znam jel to normalno ili do toga što je prvi - ko dete da mi je, bogati. Danas sam morala da ga oteram na servis, ima neke "problemčiće" koji su tek sad isplivali na površinu ( kako to obično i biva ) - živa nisam bila. Rešivo je, ali ipak bebica mi neće biti na vidiku 2-3 dana ( da, zovem ga bebica, patetična samx3 )

Sve u svemu, nadam se lepoj vezi između mene i njega, lepo stojimo jedno drugom :D

15rb0ue.jpg

E pa moram da se pohvalim pa to ti je :rolleyes:
Razlika izmedju Srbije i trulog zapada :D
Ponosni vlasnik drugog automobila u zivotu, od ponedeljka :kul:

unnamed(1).jpg
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.662
Broj reagovanja
16.717
Horoskop
Ovan
Kakva slika?!!, hoću kompletan test, naravno potpuno subjektivan. :laugh::thumbsup:
 
Vrh Dno