Šta vas nervira u vožnji?

Gđa Blejz

Izmišljen lik
Član
Svaki da takva raskrsnica na par metara od posla. Ako izađem sasvim do pešačkog i sačekam pešake da pređu (jer se prvo moja traka isprazni) i isečem one koji imaju prednost (jer moraju da sačekaju pešake duže od mene :D ) , pa dam migavac da skrenem posle 4 metra, svi mi sviraju, pobesne. Ako njih koji imaju prednost pustim, ostaće svi iza mene da čakaju sledeće zeleno. Solomonsko rešenje - stanem na sred raskrsnice jer ima prostora i pustim iza sebe makar još jednog.
A nisam muško. :)
 
Poslednja izmena:

Vera

Novajlija
Član
U vožnji me nervira vozač koji nema obzira prema meni kada mu kažem da smanji brzinu jer ne volim brzu vožnju, kada mu kažem da ne obilazi auto ispred jer nikuda ne žurimo, kada putujemo trakom a od mora ili provalije deli nas samo bankina ili ništa, a on neće da se pomeri makar pola metra jer smatra da paničim bez razloga uveravajući me da kada je on za volanom onda "nema brige".

Ništa mi to ne važi pa najčešće počinjem i sama da "vozim". Jednom sam tako "prikočila" da zamalo uganem zglob i naravno, bez potrebe. :banghead: I kao najvažnije, neće da zaustavi auto kada ja hoću a nikada neću bez razloga pod izgovorom da ne možemo napustiti kilometarsku kolonu. U tim teškim trenucima za moje zdravstveno stanje trpim dok ten ne poprimi zelenkastu boju koja kod vozača izaziva sažaljenje i konačno se zaustavimo ali vraga, baš na mestu gde ima svetine pa onda moramo da tragamo za divljinom obilato pošumljenom budući da vozač ne želi da drži paravan. :laugh:

U ponedeljak upisujem vožnju. Neće mene više niko da vozi a ni da "voza". :stop:
 
Vrh