• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Šta sa besplatnim akcijama?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
U našoj zemlji ima 4,82 miliona malih akcionara koji su akcije velikih srpskih preduzeća dobili besplatno.
Po svemu sudeći, njihovo "akcionarstvo" se, nažalost, svodi se samo na jedno pitanje: da li odmah unovčiti ove hartije ili sačekati.
Ja akcije nisam dobio, jer radim u firmi koja još uvek nije podelila akcije. Ali da jesam, čuvao bi ih za neke bolje dane, pa makar i propale. Jer njihova sadašnja cena je smešna.

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Pa imam te akcije... ali sam potpuno neinformisana po tom pitanju, bas zbog cene... pa nemam sta tu da unovcim, kad nemam ni za dobar rucak od tih akcija....

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........ja sam dobila akcije od Dinkica.....ali ih nisam unovcila....i da nije sada pokrenuta ova tema ja bih potpuno zaboravila i da ih imam....:zbunjen:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Sasvim sam siguran. Ne mislim u neko skorije vreme, ali skočiće...

maki

Nindža
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.12.2015.
Broj reagovanja
2.231
Horoskop
Ovan
Toliko sam zaboravila na njih da čak ni nepitam za dividendu...
Zbilja, dobija li neko tu dividendu?:cautious:

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.553
Horoskop
Ribe
Ima dividenda, podiže se po matičnom broju uz ličnu kartu. Vajdica. Prošle godine sam prodala sve akcije.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Sve informacije mozes dobiti u postanskoj stedionici.

Vrh Dno