• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Sta rasplace horoskopske znake

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
Šta koji horoskopski znak može da rasplače


Bikovi pate u tišini dok ne odboluju, Rakovi su zbog naglašene sujete u stanju da se raplaču i u društvu, Vage nije lako rasplakati, dok Strelca hvata panika kad ostane bez para.

OVAN

Vrlo ste sujetni, ali i vrlo emotivni, pa vas može jako povrediti, ako osoba do koje vam je stalo i za koju ste bili spremni sve da učinite - prevari, izneveri i napusti. Tada plačete, jer ste nemoćni da joj se osvetite, zato što je još uvek volite. Osetljivi ste takođe na decu, pa bilo kakav oblik nasilja nad njima, rađa u vama strahovit otpor, ali i tugu, ukoliko, na licu mesta ne možete da učinite bilo šta čime biste mogli da im pomognete.


BIK

Svi misle da ste praktični, jer čvrsto stojite na zemlji i ništa vas ne može pomeriti što je uglavnom tačno. Ali, kada počne da vas proganja sećanje na nezaboravnu ljubavnu romansu koja nije mogla da se ostvari, suze počinju da vam klize niz lice. Patite u tišini, uz omiljenu muziku i piće koje ste nekad zajedno pili, ne javljate se na telefon, sve dok nekako sami sa sobom ne odbolujete svoju tugu, iako znate da je to, praktično - nemoguće.
BLIZANCI
Pošto ste najveće zodijačko dete, vi obično plačete kad vam je nešto uskraćeno, a vi nemoćni da bilo šta preduzmete. Zbog vaše kapriciozne i hirovite prirode, u stanju ste da se rasplačete, zbog stvari koje svima iz vaše okoline deluju krajnje nebitno. Nedostatak ljubaznosti i poštovanja prema starijim osobama i brige za njih, može vas rastužiti, jer ih u njihovom «trećem dobu» na neki način, vi najbolje možete da razumete.
RAK
Zbog naglašene sujete, u stanju ste da se rasplačete i u velikom društvu, kad vas neko povredi, pa ne možete da briljirate onako kako ste navikli ili kako biste vi to želeli. Međutim, ako je neko od vaših najbližih bolestan ili mu je potrebna pomoć, angažovaćete celu familiju, obavestićete sve one za koje mislite da mogu nešto da učine, ali će vama biti najteže da se lično angažujete oko te osobe.
LAV
Može vas dovesti u očaj bolest ili loše zdravstveno stanje bliskog člana porodice ili situacija u kojoj ne možete da zaštitite svoju porodicu, pa imate osećaj kao da su vam ruke vezane. Gnušate se agresivnog ponašanja, pogotovo prema deci i životinjama, što vas može zaista rastužiti. Možda suze nećete roniti na javnom mestu, ali vam sigurno neće biti lako da ih zadržite, jer ste vrlo osetljivi na patnju bespomoćnih i nezaštićenih.
DEVICA
Kada je vaš ego povređen, to vam zaista teško pada, mada češće umete da se rasplačete nad sudbinom drugih, nego nad sopstvenom. Naročito ste osetljivi prema starijim i bespomoćnim osobama, pa poseta staračkom domu, zaista može da vas «dotuče». Kada vraćajući se kući, u nekom žbunju, spazite malo napušteno mače ili štene, celo vaše telo «gura» vas prema tom milom stvorenju koje će vas ispratiti pogledom: "Zašto me ne uzmeš?"
VAGA
Iako umete emotivno vrlo burno da reagujete, vas nije tako lako rasplakati, jer ste po prirodi suzdržani. Grozite se scena na javnim mestima i izražavanja emocija pred drugima, ali vas osoba koju volite može povrediti ako vas vara, obmanjuje i laže. Kada uđete u kuću i skinete svoju masku nonšalancije i šarma, plačete do iznemoglosti zagnjureni u jastuk i zaklinjete se sebi da nikome više nećete dozvoliti da vas tako izigra.
ŠKORPIJA
Vi možete da zaplačete, kada ste istinski ushićeni nekim značajnim događajem bilo da se radi o svečanom prijemu na najvišem društvenom nivou ili svadbi, venčanju, rođenju ili krštenju deteta kada vas nešto jako dirne i pogodi najtananije niti vaše slojevite duše. Ako ste impresionirani uspesima vaših prijatelja ili najbližih rođaka kojima ste i vi doprineli, može vam teško pasti, ukoliko vas te osobe iz nekog razloga slažu ili razočaraju.
STRELAC
Dođe vam da se rasplačete od muke kada ostanete bez novca, jer vas tada hvata panika, zbog nepovoljne finansijske situacije u kojoj ste jednostavno nemoćni, a vi uopšte ne volite taj osećaj, ni nemoći, a ni siromaštva. Siromaštvo ne plaši samo vas lično, već vas pogađa i nepravda prema ljudima koji tamo negde u belom svetu stradaju, zbog bolesti, nemaštine, bede ili prirodnih katastrofa, dok neki drugi, malobrojni, profitiraju na njihovoj muci.
JARAC
Sa setom listate porodične albume sa starim fotografijama, dok vas obuzima neobjašnjiva melanholija koja samo najavljuje suze koje samo što nisu krenule da naviru. Zatvarate album i otvarate drvenu kutiju ukrašenu ornamentima u kojoj još uvek čuvate nečija ljubavna pisma uvijena plavom somotskom trakom. Ako ste mladi, prelistavate poruke prepisane iz mobilnog telefona ili mejlove koje ste dobili od nekog koga ste voleli, a sada živi u drugoj državi.
VODOLIJA
Uglavnom plačete kad upadnete u „jamu koju ste sami sebi iskopali», najčešće zbog ljubavnog partnera koji vas je ostavio, jer ste mu obećavali kule i gradove, a ništa niste ispunili. Ipak, vaš konstruktivni mozak radi "trista na sat" i smišlja kako da zaustavi suze. I prijatelji vas mogu rastužiti, ako vas iznevere, kao i ljudska bezočnost, vesti o ostavljenim bebama, zlostavljanoj deci, izbeglicama i humanitarnim katastrofama.
RIBE
Pripadate jednom od najosetljivijih i najsujetnijih znakova, pa vas je lako rasplakati, pogotovo ako se osetite izneverenim ili izmanipulisanim od osobe koju volite. Suze vam lako krenu i kada gledate romantičan ljubavni film ili tursku seriju, a može vas pogoditi i kada čujete kako neko maltretira životinje koje nikom ništa nisu skrivile. Da biste se zaštitili, želite da pobegnete od takve stvarnosti što i činite – maštajući ili putujući.
Izvor Blic zena
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Za mene je tačno. I sujetan i emotivan.
 

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
za mene su promasili totalno:onikad ne bih plakala zbog para,uvek se snadjem:zbunjen:
 
Vrh Dno