• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

sta raditi kad vam je dosadno u avionu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Šta raditi kad vam je dosadno u avionu?

--------------------------------------------------------------------------------

1. Izvadite laptop iz torbe.

2. Polagano i pažljivo ga otvorite.

3. Upalite ga.

4. Čekajte trenutak da ste sigurni da putnik do vas gleda.

5. Spojite se na Internet.

6. Na trenutak zatvorite oči, ponovno ih otvorite, podignite pogled prema nebu – kao da se molite.

7. Duboko udahnite i otvorite sljedeći link: www.myit-media.de/the_end.html

8. Pogledajte izraz lica putnika do vas.

9. Uživajte……

izvor

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
:laugh:
Mada nije loše baciti pogled i na stjuardese. :ehej:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
He,dobra muzika..:laugh:

Diana

Blondie
Starosedelac
Učlanjen(a)
06.07.2010.
Broj reagovanja
15
Horoskop
Lav
hahahhahaahhhahahahahahaha...trebalo mi petnaest minuta da skontam o cemu se radi....plavaaaaaa hahahahhhhah....

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Ljuuudiiii, ja sam mentol!!!:ehej: Nije mi đavo dao mira, pa sam kliknula na 1 aviončić, onaj poslednji. Posle toga nestali aviončići, ostala mi samo pesma. Posle toga ja ponovo opet sve nekoliko puta, ali samo se odbrojavale sekunde, a kad dođe na nulu samo trepće ko sojka par sekundi, pa me šibne na neke reklame da kupim biciklu.:ehej: Ništa ne razumem!!!:ehej: Osim da ispadoh svakako dileja, i da me je radoznalost koštala aviončića.:ehej: Svejedno, mislim da ću od ove muzike noćas sanjati nekog muftiju ili tako nešto, pa mi možda rastumači. U suprotnom, moooliiim da mi objasnite, gre'ota bre ljudi!:laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Muftija će.
Elem, onaj prozorčić je tzv popup reklama. Izbegavajte da klikćete na te male iskačuće prozore, osim ako vas ne zainteresuje koja je sledeća reklama.

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Crna Saska, malopre sam videla da si me pofalila kako sam pametna u sitne sate, ali to je bilo pre ovog ovde mentalnog incidenta. Obrukah te načisto:zbunjen:uicide2:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Ma, more čoveče, nisam stiskala reklame, one došle posle nule, kad se završilo odbrojavanje. Aviončići, aviončići sam stiskala!:laugh: Možda su se istripovali da sam terorista! Znači, talibani će mi sigurno objasniti šta i kako dalje...:ehej: Ali, već kapiram da ću morati da kupim bajs i da nešto obavim spomoću njega, znači ko poštar. Nešto treba da isporučim??? Očekujem mejl sa instrukcijama već sutra:laugh:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Meni još uvek niko nije objasnio u čemu je ovde fora...:laugh::ehej::ehej:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
ni meni...:laugh::ehej::ehej:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Pa valjda je fora u tome da kada upalite laptop u avionu, a na njegovom ekranu se pojavljuje odbrojavanje, mogu zamisliti kako bi to neki možda shvatili. Još ako je u pitanju arapin...

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
a to, al sam zaribala... :ehej::laugh::ehej:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Ivana G' pid='67269' dateline='1303468547 je napisao(la):
Meni još uvek niko nije objasnio u čemu je ovde fora...:laugh::ehej::ehej:
a ja te pohvalila...

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Stemis' pid='67307' dateline='1303479048 je napisao(la):
Pa valjda je fora u tome da kada upalite laptop u avionu, a na njegovom ekranu se pojavljuje odbrojavanje, mogu zamisliti kako bi to neki možda shvatili. Još ako je u pitanju arapin...
Pa, ja sam tako nešto i pomislila, ali onda baš zbog toga mi došlo da kliknem na ono poslednje avionče što puca, da vidim da li će biti katastrofe!:ehej: E, ostalo što mi se desilo je već istorija...ali čak i tad, sve vreme su mi na pameti bile terorističke akcije!:ehej::laugh::ehej:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno