• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Šta prvo zapažaju muškarci kod žena?

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Šta muškarci zapažaju na ženama u prvih sedam sekundi?

Većina ljudi ima mišljenje da su žene te koje na muškarcima, ali i drugim ženama primećuju i najmanji detalj. Za muškarce se smatra da su mnogo jednostavniji i da se ne zamaraju sitnicama. Ipak, postoji niz detalja koji im na ženama upadaju u oči, i to u nekoliko sekundi. Verovatno je za njih zaslužna evolucija. Evo nekih:
  1. Negovana kosa - možda neće primetiti boju kose i frizuru, ali procenit će da li je zdrava
  2. Iskreni osmeh - primetit će kada se nasmejala od srca ili kada je odglumila smešak
  3. Veličina grupe s kojom se druži - nije mu svejedno da li se druži s hrpom prijateljica ili ima samo jednu
  4. Boja glasa - naučnici tvrde da su mu najprivlačnije one blago povišenog glasa
  5. Odnos širine bokova i pojasa - znak plodnosti je kada je pojas mnogo uži od bokova
  6. Ono neprirodno - ne voli mnogo dodataka, kao šta su umetni nokti, ekstenzije i drugi drugi veštački dodaci koje žene koriste da bi se ulepšale
  7. Oči - ponekad je lepotu oči poželjno naglasiti diskretnom šminkom
Koji je faktor po vama muškarcu presudan za prepoznavanje ženine lepote? Da li je moguće realno proceniti nečije kvalitete (ili nekvalitete) unekoliko sekundi?
 

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Poruke
3.889
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Boja glasa, bar ja to primetim, a za ostale ne mogu da tvrdim. :) U nekoliko sekundi uglavnom primete lepotu, telo, mada je to sada diskutabilno ko je lep a ko lepši, lepota je u oku posmatrača. Međutim, garderoba danas odbija neke normalnije muškarce, naročito ako su devojke obučene onako...prostački i ako su nafrakane. Ali ima nas svakakvih.
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Kažu ljudi: o ukusima se ne raspravlja....ali ni ja ne volim ovako kako se danas devojke i momci oblaće.... možda sam ja "konzerva" kako bi oni to rekli...
 

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Poruke
3.889
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
De gustibus non est disputandum. To su Jaco i izmislili oni koji se u ništa ne razumeju da ne bi mogli da raspravljaju i da bude sve dozvoljeno. Trebamo da raspravljamo o ukusima, sve je više kiča. :)
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
U sedam sekundi, pa osim očiju i osmeha teško da nešto drugo mogu primetiti. Doduše, treće oko ide na dole, pa u šta stigne da gvirne onako inkognito. :D
 
Vrh Dno