• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Šta odavno nismo jeli

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Nećete mi verovati, ali ja odavno, ne pamtim zaista, kada sam jeo ili pio pravo, čisto mleko. :(

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ja domacu hranu, na kasiku
Ubila bih za gibanicu, domace povrce ( paradajz posebno ) i podvarak. O kiselom kupusu da ne pricam.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Uhhh galete od pre x godina nažalost, i knedle!
Anči kad dođeš na odmor u neko vreme, dolaziš vala kod mene obavezno na to kuvano! <3

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Ne znam kada sam poslednji put jela rezance sa makom. Mak iz prodavnica zdrave hrane je gorak. Moraću da zamolim ujnu ili sestru koje žive u selu da donesu "pravi" mak..

Moja pokojna baba je prala i čistila mak nekih 10tak puta i mak je bio ok..nije bio gorak.

Posle čišćenja i pranja, mak je sušila, pre spremanja ove divne, divne poslastice.😍

Gagisha

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
30.04.2019.
Broj reagovanja
205
Horoskop
Vaga
Domaće šunke, domaće slanine, domaći kulen i kobasica...
Baš sam se ovoga zaželeo posle nekoliko meseci 😂

Vrh Dno