• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Sta najvise plaši muskarce

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Poruke
9.993
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Iako se često pokazuju hladni i neustrašivi, muškarci imaju svoje strahove. Da li ste sigurni da znate koji su?
Većina veza deluje kao spoj žene koja pravi dramu oko svega i tipa koji je opušten do te mere da deluje kao da mu je svejedno. Iako muškarci deluju opušteno, i oni brinu o brojnim stvarima. Ovo su neke od najčešćih:

Novac- Muškarci često strahuju od toga da neće moći da izdržavaju porodicu. Iako živimo u svetu u kome je sasvim normalno da oba partnera rade, u muškarcima ostaje onaj stari nagon koji im govori da su oni ti koji treba da plaćaju račune i stavljaju hranu na sto. Većina muškaraca se oseća manje vrednim ako imaju osećaj da podbacuju u ovom području, pa tako novac postaje stvar o kojoj vrlo često brinu.

Godine- Žene su često ljubomorne na način na koji muškarci stare: Dok će nas gravitacija pretvoriti u gomilu kože koja visi, muškarcima svaka godina jako prija. Iako muškarci često izgledaju sve bolje s godinama, to ne znači da ih starenje ne brine. Sve dublji zalisci, stomak koji raste sa svakom pivom i smanjena izdržljivost u fizičkim aktivnostima itekako pogađaju muški ego, a muškarci brinu o starenju isto kao i žene. Jedina je razlika ta što muškarac to nikada neće priznati,piše eZadar.

Izdržljivost- Muškarci se uvek takmiče između sebe, a izdržljivost u krevetu im je najdraža kategorija. Porno filmovi u kojima tipovi "rade" puno duže nego što je to uobičajeno i lovačke priče prijatelja nateraće muškarca da se oseća manje vrednim. Iako će se većina žena složiti da je kvalitet važniji od kvantiteta, muškarci imaju osećaj da se svojom izdržljivošću moraju dokazati, u strahu od toga da ćemo ih ismejati sa prijateljicama.

Naši prijatelji - Muškarci će uvek biti sumnjičavi prema našim muškim prijateljima, a iako to možda neće pokazivati, svaki put kada se nalaziš s nekim prijateljem, kroz glavu će mu prolaziti brojni scenariji o tome kako te on zavodi. Isto kao što je u ženskoj prirodi da su ljubomorne na ženske prijateljice svojih frajera, tvoj će dečko uvek biti nepoverljiv prema tipu koji se voli družiti s tobom. Nije reč samo o nepoverenju prema drugom tipu, nego i o činjenici da s njim deliš svoje slobodno vreme i tajne koje svom dečku možda ne govoriš.
www.smedia.rs
 
Vrh Dno