• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Sta me je snaslo danas...

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Tema u kojoj piskaramo sta nas je snaslo danas.. lepo, ruzno, smesno, nesvakidasnje....

E, danas sam malo zagorela :roflmao: Nemoj da ste pomislili na "ono" zagorela :D

Volim i u toku dana da upalim one male svecice pa tako uradih i danas. Stavih jednu na sto, jednu na trpezarijski sto i jednu na frizider. Ne znam sta me natera da danas zadjem i u kuhinju i spremim neku klopu.. bice da je zbog zime pa da se malko i ugrejemo oko sporeta.
Elem, mala kuhinjica, malo mesta... htedoh da sklonim posudu da mi ne smeta i to na frizider. Rukav od bade mantila zakaci onaj mali plamen svece i zapali se. Krenem da lupkam rukom kako bih ga ugasila medjutim, izgleda sam malo jace lupkala :D i te vatrene iskre se nekim cudom jos vise rasprsise.. Pogledam se u ogledalu kad ledja u plamenu :o te ga brze bolje skinuh i bacih u kadu. Izes bade mantil uplasih se da mi kose rujne & bujne plamen ne uhvati.
I tako... zagoreo mi bade mantil, kosa je i dalje na svom mestu.. dobro sam prosla. :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Mene je danas snaslo da sam morala da spremam rucak hahahahahh
A sad me ocekuje pravljenje palacinki...Nema vise s kevom zezanja :D
Rekla ona meni: ``Ljubi te majka, sutra kad budes imala decu ne mozes samo krompirom da ih ranis ( aludirajuci na to da se moje kuhinjsko znanje manje vise svodi na jela sa krompirom )``, a ja joj rekla: ``Ako budu na mene, samo to ce i jesti :roflmao: ``

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
lujce..sti zaljubiska:rolleyes:..prvo cigara u dekolte,sad ovo...ccc:kul:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
:roflmao::roflmao: Ma jok! Ceznam da se ugrejem al' sam izgleda danas preterala :D

maki

Nindža
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.12.2015.
Broj reagovanja
2.231
Horoskop
Ovan
Eh šta me je snašlo...prvo-dovučem rogu sa pijace...počnem je peći napolju u pekaču...grejač crkne, ni prvu turu neispekoh...ajd onda krenem u rerni peći, al ne lezi vraže il ja to ne umem...zalepi se paprika za alufoliju...i na kraju....hajd lepo na ringle...evo malopre završih...o lepoti štoreta neću ni pisati....:ljut:

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Moj prošlogodišnji (i jedini) domet. Negde sam pogrešila čim ovako dime. :D :roflmao:

paprike.jpg

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Već duže vreme teret me jedan sve više i više davi!
Danima sedim , kao djak za stolom i mislim...mislim...
Smislih danas nešto, odradih i odvadih nešto od te muke.
Daće Bog...šutnuću ja i ostatak pa neka ide do djavola!!!

Vrh Dno