Sta me je snaslo danas...

Lujka

Suspendovan nalog
Tema u kojoj piskaramo sta nas je snaslo danas.. lepo, ruzno, smesno, nesvakidasnje....

E, danas sam malo zagorela :roflmao: Nemoj da ste pomislili na "ono" zagorela :D

Volim i u toku dana da upalim one male svecice pa tako uradih i danas. Stavih jednu na sto, jednu na trpezarijski sto i jednu na frizider. Ne znam sta me natera da danas zadjem i u kuhinju i spremim neku klopu.. bice da je zbog zime pa da se malko i ugrejemo oko sporeta.
Elem, mala kuhinjica, malo mesta... htedoh da sklonim posudu da mi ne smeta i to na frizider. Rukav od bade mantila zakaci onaj mali plamen svece i zapali se. Krenem da lupkam rukom kako bih ga ugasila medjutim, izgleda sam malo jace lupkala :D i te vatrene iskre se nekim cudom jos vise rasprsise.. Pogledam se u ogledalu kad ledja u plamenu :o te ga brze bolje skinuh i bacih u kadu. Izes bade mantil uplasih se da mi kose rujne & bujne plamen ne uhvati.
I tako... zagoreo mi bade mantil, kosa je i dalje na svom mestu.. dobro sam prosla. :D
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Mene je danas snaslo da sam morala da spremam rucak hahahahahh
A sad me ocekuje pravljenje palacinki...Nema vise s kevom zezanja :D
Rekla ona meni: ``Ljubi te majka, sutra kad budes imala decu ne mozes samo krompirom da ih ranis ( aludirajuci na to da se moje kuhinjsko znanje manje vise svodi na jela sa krompirom )``, a ja joj rekla: ``Ako budu na mene, samo to ce i jesti :roflmao: ``
 

maki

Nindža
Član
Eh šta me je snašlo...prvo-dovučem rogu sa pijace...počnem je peći napolju u pekaču...grejač crkne, ni prvu turu neispekoh...ajd onda krenem u rerni peći, al ne lezi vraže il ja to ne umem...zalepi se paprika za alufoliju...i na kraju....hajd lepo na ringle...evo malopre završih...o lepoti štoreta neću ni pisati....:ljut:
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Već duže vreme teret me jedan sve više i više davi!
Danima sedim , kao djak za stolom i mislim...mislim...
Smislih danas nešto, odradih i odvadih nešto od te muke.
Daće Bog...šutnuću ja i ostatak pa neka ide do djavola!!!
 
Vrh Dno