• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Šta je po vama nevera

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
prevara_u_braku_tabfull.jpg
Pri pomisli da ih partner možda vara, mnogima se u najmanju ruku zavrti u glavi. Ipak, prilikom poimanja nevere kao takve mnogi će od nas imati različite teorije o tome šta sve spada u ovu kategoriju. U želji da se šta konkretnije odgovori na to večno pitanje, provedeno je istraživanje koje je obuhvatilo 450 studenata i 27 različitih situacija koje su potencijalna nevera. Njihov je zadatak bio da procene da li su te situacije nevera, ili pak nisu, davajući situacijama bodove od 0 do 100. Nakon analiziranja testova, naučnici su uspeli sastaviti listu stvari koje se smatraju neverom:
  1. Francuski poljubac (88.7)
  2. Slanje golišavih fotografija (88.2)
  3. Slanje erotskih poruka (82.6)
  4. Spavanje u istom krevetu (68.4)
  5. Držanje za ruke (63.2)
  6. Duboka emotivna povezanost (52.4)
  7. Sedenje u krilu (52.2)
  8. Izlazak na večeru (41.4)
  9. Deljenje tajne (36.5
  10. Više od 10 sekundi grljenja (34.5)
Da li i vi smatrate navedene situacije neverom? Pokušajte sastaviti svoju listu stvari koje smatrate apsolutnom neverom, svrstavajući ih po kategoriji važnosti.

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Nevara u braku je problem koji je teško zaobići, teško je živeti s njim, a još je teže odlučiti da je vreme za kraj. Iako nam je lakše verovati kako su muškarci ti koji su joj skloni itekako privlači i pripadnice ljepšeg spola.
Osim gore navedenog, svako koketiranje s predstavnikom drugog spola je na neki način nevera.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Ja bi rađe komentarisala ove naučnike...

Francuski poljubac, jeste prevara
Slanje golišavih slika suprotnom polu, nagoveštava moguću prevaru
Slanje erotskih poruka, isto samo nagoveštaj
Spavanje u istom krevetu, ne mora da znači prevaru
Držanje za ruke, tu već postoji mogućnost prevare
Duboka emotivna povezanost, iz emocija se rađa prevara
Sedenje u krilu, može biti isto nagoveštaj prevare
Izlazak na večeru, uopšte ne mora da znači prevaru
Delenje tajne, nipošto nije prevara
Grljenje od 10 sekundi više... ma nema šanse.... dragi prijatelj se grli i duže od tog vremena

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Nevara u braku je problem koji je teško zaobići, teško je živeti s njim, a još je teže odlučiti da je vreme za kraj. Iako nam je lakše verovati kako su muškarci ti koji su joj skloni itekako privlači i pripadnice ljepšeg spola.
Osim gore navedenog, svako koketiranje s predstavnikom drugog spola je na neki način nevera.
Šta ti je ovan! Osim gore navedenog, mi imamo i dodatne stavke.

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Neverom ne smatram flertovanje, koketiranje, neko malo udvaranje...jednostavno sam takav. Glupo bi mi bilo da mi se obrati neka devojka ili žena, a ja da se pravim mutav i ispadnem glup. Ako mi je zabavno i interesantno, naravno da ću da se našalim, flertujem...šta tu ima loše? Isto, ako odemo na kafu, ako me zagrli, ako me poljubi, to nije neverstvo. Doduše, ja sam slobodan, pa meni nije, ali i da jesam oženjen, uradio bih isto. Brak je brak, nije zatvor, brak mora da bude slobodan i da postoji poverenje. Zar to znači da trebam da napadnem svoju ženu jer se našalila sa kolegom sa posla ili ako je nekog zagrlila u znak zahvalnosti ili poštovanja.

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Netko može biti u zadovoljavajućem odnosu i ljubavi, ali time nije prestao biti otvoren za stimulacije i primanja raznih poruka iz vanjskog sveta.
Udvaranje, koketiranje ili zavođenje ponekad mogu biti dovoljni da dođe do moguće nevere.
Navedena ponašanja u osnovi imaju različita značenja.
Npr. koketiranje za razliku od udvaranja ima jasno postavljenu granicu do koje se ide, cilj udvaranja je da sa osobom uspostavimo puni odnos. Kod zavođenja, verujemo da je i vrapcima već jasno, da postoji skriveni cilj!:)

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Anuška, svaka ti je zlatna ko u Njegoša. <3

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Hvala Boki , daleko sam ja od Njegoša, nisam filozof, ja onako po vlastitom mišljenju;)

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Hvala Boki , daleko sam ja od Njegoša, nisam filozof, ja onako po vlastitom mišljenju;)

I ja sam daleko od filozofa, ali se ne razumem baš u ove stvari, pa samo čitam, ponekad se ubacim kao i svaki laik, na kraju vidim da dosta grešim, pa se ućutim da se ne brukam. :notworthy:

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
I ja sam daleko od filozofa, ali se ne razumem baš u ove stvari, pa samo čitam, ponekad se ubacim kao i svaki laik, na kraju vidim da dosta grešim, pa se ućutim da se ne brukam. :notworthy:
Nema tu da se brukamo, svi iznosimo svoja mišljenja i stavove. Poštujem tuđe mišljenje ali ne moram se zato složiti s njim:)

Vrh Dno