• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Šta je brak?

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
istina-o-braku-5.jpg

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
A posle će kao pas i mačka... :)

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.514
Horoskop
Ribe
Brak je kao tarifni paket: izabereš neograničene minute u mreži, besplatne prema drugim mrežama, biznis paket, dodatni paket za decu... Ako misliš da ti ne odgovara, možeš da promeniš tarifu. Život je prvi provajder.

maki

Nindža
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.12.2015.
Broj reagovanja
2.231
Horoskop
Ovan
Čim sam se udala svekrva mi je objasnila šta je brak. ,,Brak ti je kao bure puno g****a, a odgore dva prsta meda. Kad pojedeš med ostaju g***a.,, Eto šta ti je zdrava seljačka logika :roflmao:

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.514
Horoskop
Ribe
Svako je odabrao tarifu spram sebe. :)

Trepavica

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
21.03.2017.
Broj reagovanja
82
Horoskop
Rak
Čim sam se udala svekrva mi je objasnila šta je brak. ,,Brak ti je kao bure puno g****a, a odgore dva prsta meda. Kad pojedeš med ostaju g***a.,, Eto šta ti je zdrava seljačka logika :roflmao:

Haha, ajde nije baš tako, danas je mogo drugačije od prije, svekrva se malo zeznula :roflmao:

Landa

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.07.2017.
Broj reagovanja
632
Horoskop
Jarac
Brak je zivjeti sto dalje od svekrve.:roflmao:

Vrh Dno