• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Sta biste sebi poklonili za rodjendan

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Poruke
1.271
Broj reagovanja
1.840
Horoskop
Ribe
Ja alko'ol ne bi smeo da pijem ali pijem... volim vino, volim pivo a i rakija mi nije strana. Misim nije da sam alkos, pu pu daleko bilo, pijem umereno, 2 do 3 rakije dnevno + pivo-eventualno dva ako je baš vreo dan, još kad sve to izmiksujem s lekićima miran sam ko zaklano jagnje. I super mi je mogu vam reći. Da nema ove turobne svakodnevice, život bi mi bio pesma!
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.852
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Da, ja kao volim da popijem dobru rakiju, a nisam popila skoro godinu dana. Prija mi leti Somersbi, popila sam 3-4 komada za celo ovo leto...
Prošlog vikenda muž i ja popismo po čašu-dve bermeta, kog kupismo prošle godine...
Da li se uopšte može reći da volim da popijem?
 
Vrh Dno