• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Srpski Skrebl

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
19571.jpg


Imamo super vesti! Jedna od najpopularnijih igara na svetu poznata po imenima Skrebl, Lexico ili Ukrštene reči sada može da se kupi i u Srbiji! I to u verziji na ćirilici i latinici!

Evo šta kažu carevi koji su je napravili srpsku verziju: "Posebno smo ponosni na činjenicu da su svi delovi ove igre napravljeni ručno u Srbiji! Zato će neki od delova biti malo drugačiji, recimo neka slova neće biti baš savršena. Ali to nije greška proizvođača! Da, mogli smo da napravimo savršenu, bezličnu igru koju bi sklapale na hiljade malih radnika od plastike u nekoj dalekoj zemlji. Ali takvih stvari već ima dovoljno! Naše igre su napravile najbolje domaće zanatlije, uz puno ljubavi i posvećenosti, od drveta, papira i tkanine! Veliki deo novca od cene igre je završio upravo u njihovim rukama! I drago nam je zbog toga! Zato te male nepravilnosti posmatrajte kao divne rukotvorine i prava umetnička dela koju sada posedujete!.....


više na str:
http://www.dominomagazin.com/article/19571
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Eo nešto iz Made in Serbija.....:thumbsup:
 
Vrh Dno