• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Srpski prevod za XenForo i oficijelnih dodataka

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Neko je vredan, m? :D
Kod:
Adjust several phrases to use the more general wording of "the site" rather than "the board".
Elem, pregledao sam te zastarele fraze i ja sam kod mene te iste samo potvrdio kao ažurirane, jer reč Site ili Board sam prevodio kao Forum što je najbolje, jer se radi o forumu.
A prva fraza koju si prijavio nije fraza xenForo foruma već dodatka Advanced Application Forms. :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ne mogu da tražim to od članova foruma. Sasvim je dovoljno da ukažu na greške u prevodu.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Na srpski je delimično preveden, a na engleski u potpunosti. :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Internet sajt Krstarica neovlasceno i bez pitanja uklonila copyright link sa prevoda xf foruma koji sam uradio i objavio za besplatno preuzimanje i korišćenje.

Nicky

oćem, nećem
Urednik
Učlanjen(a)
25.06.2013.
Broj reagovanja
633
Horoskop
Škorpija
Krtarica jednostavno nije vredna priče, imaju sreće da nije moj prevod, inače bih preko Host-a pravio DMCA i tražio Takedown za nelegalno korištenje.
Za njihovo traže odobrenje, za tuđe(besplatno) ih je baš briga.
Možda su kupili dodatnu licencu za uklanjanja XF copyright ali im to ne daje pravo da uklone ćaskanja link.
NO RESPECT prema takvim sajtovima.

Pogledajte sportklub. rs forum, skoro posle 7-9 godina drže i dalje ko je preveo VB softver iako imaju odobrenje da mogu da uklone reklamu. RESPECT 4 EVER!

Poslednja izmena:

Gliga

Novajlija
Učlanjen(a)
08.07.2019.
Broj reagovanja
0
Horoskop
Rak
Postovanje Stemis,
Pokusavam da za nas forum (xenforo 2) preuzmem prevod ADDON, ali je na xenforo sajtu postavljeno da ne moze da se downloaduje (No permission to download). Link do foruma je vatrrrm.ga, forum je za CS:GO, i hteli bi da prevedemo forum, ali zbog nemogucnosti download-a ne mozemo (ispravka mozemo, ali ne bih peske). Da li postoji neka sansa da se addon preuzme van xenforo sajta? Procitao sam ovaj topic i shvatam zasto odbijas da ga podelis javno. Ako nesto znaci necu nista uklanjati iz prevoda, sve cu ostaviti kako jeste.

P.S. molim vas ovo ne smatrajte reklamiranjem foruma, link sam poslao da znate sta zelimo da prevodimo

Poslednja izmena:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Prevod se više ne može preuzeti sa sajta xenforo.com zbog zloupotreba na besplatno korišćenje. U međuvremenu sam u potpunosti preveo forum. Detaljnije o ceni i uslovima na https://xenforo.com/community/resources/xenforo-serbian-language.7017/
Ukoliko si i dalje zainteresovan za kupovinu licence, javi mi se na email putem kontakt forme.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ažurirana je prva poruka u ovoj temi.

@Gliga odgovorio sam ti preko imejla. :)

Vrh Dno