• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Srpski forumi

Goranko

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
09.04.2018.
Broj reagovanja
32
Horoskop
Ovan
Znate li neki srpski forum osim ovog? Imam naloge na Krstarici, na serbiancafeu i forumu svastara.com.

Poslednja izmena od urednika:

Grindelwald

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
07.09.2020.
Broj reagovanja
47
Horoskop
Strelac
То је тај форум који лупа цензуру, брише за корисницима, пристрасни модератори, супермодератори и администратори. Неколегијалност. Цинизам. Није пријатна атмосфера. И опет је препосећен. Тамо на политици гори пдф. То сваке секунде лупају постове. Још горе је на љубав и секс. Тамо само спамују као да је причаоница, а не теме о љубави и сексу. Требало би за њих направити причаоницу, а не спам.

https://forum.krstarica.com/

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Ja sam tamo član, ali mislim da imam manje od 100 poruka. Nešto nisam oduševljena.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Zar nije krstarica čet? :D
Ima brda foruma bre, gotivni su mi oni vezani za određene stvari, tipa svet kompjutera čini mi se da se tako zove. 80% tehničkih stvari i 20 zezanje neko njihovo

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Krstarica ima i forum i čet. :)

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.128
Horoskop
Ovan
То је тај форум који лупа цензуру, брише за корисницима, пристрасни модератори, супермодератори и администратори. Неколегијалност. Цинизам. Није пријатна атмосфера. И опет је препосећен. Тамо на политици гори пдф. То сваке секунде лупају постове. Још горе је на љубав и секс. Тамо само спамују као да је причаоница, а не теме о љубави и сексу. Требало би за њих направити причаоницу, а не спам.

https://forum.krstarica.com/

ono tamo mi sve liči kao u komentarima na jutjubu tj toliko ima bolesnih komentara prvenstveno na politici...država se raspada narod na ivici bede pola njih dodje i piše glupostti,troluje ili se sprda bole njih ona stvar za sve verovatno su pod kintom ili uljuljkani pa ono...

Grindelwald

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
07.09.2020.
Broj reagovanja
47
Horoskop
Strelac
Ужасно је тамо. Заиста. Некултурни су до зла бога. Мене толико иритира простаклук. Пази сад ту реченицу:
"Не прди". Ала му је рекао.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
U svakom slučaju, veliki forumi mi samo stvaraju anksioznost pogotovu kad krenu da se svađaju kolektivno svi
Kao gost čitam gomilu ovih što su vezani za neke određene teme kao što sam rekla
A ovde dolazim da uživam hihi

Grindelwald

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
07.09.2020.
Broj reagovanja
47
Horoskop
Strelac
Мени исто одговара неки форум где се могу опустити. Да нису људи тако дрски. Да не добијају бан сваки други дан због увреда.

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.128
Horoskop
Ovan
da dodam da i forum vukajlija ništa nije bolji od krstinog-bacim pogled na aktuelne teme i ono je užas iz čista mira počnu jedni drugima da j mater i da se napušavaju medjusobno :zbunjen:

Vrh Dno