• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Srpkinja napadnuta u Njujorku

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Srpska turistkinja u Njujorku žrtva devojke pomahnitale od zloglasne droge "so za kupanje"


Dien Ostbaj (30), koja je uhapšena jer je prošlog petka iz čista mira nasred Tajms skvera u Njujorku napala i povredila srpsku državljanku Aleksandru Cvetković (34), najverovatnije je konzumirala drogu poznatu kao „so za kupanje“, koja izaziva halucinacije i agresivno ponašanje.

319220mug1f.jpg

Dien Ostbaj (30) hapšena je nekoliko puta zbog napada i posedovanja droge

Iako njujorška policija još nije navela razlog napada, u medijima se spekuliše da je Ostbaj (Deanne Ostbye) bila pod uticajem ove droge. Poznata i kao "novi LSD", "so za kupanje", osim što izaziva agresiju i halucinacije, kako navode lekari, konzumentima daje i dodatnu snagu.


Prema izvodima iz policijskih baza podataka, napadačica je samo prošle godine nekoliko puta hapšena, što potvrđuju i policijske fotografije načinjene u decembru prošle godine, kada je optužena za napad. Ona je, takođe, uhapšena i u septembru zbog posedovanja droge, a u januaru i junu 2012. zbog nanošenja povreda nepoznatim osobama na javnom mestu....

Video:


više na str:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/37055...-pomahnitale-od-zloglasne-droge-so-za-kupanje
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Nova droga, Bože, pomozi nam.... dokle više sa tom drogom... takve treba samo žaliti jer im pomoći nema....
 
Vrh Dno