• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

SPC izdala pravoslavni molitvenik za IPhon i Android

ushljokana ribizla

Zvezdica
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
2.184
Broj reagovanja
298
Horoskop
Jarac
Srpska pravoslavna crkva, za koju se obično tvrdi da je zatvorena i konzervativna, pokazuje da može da ide u korak sa tehnološkim vremenom. Zahvaljujući novim aplikacijama za iPhone i Android sada je dostupan i Pravoslavni molitvenik.

Aplikacija je dostupna na AppStore i Android Market (pod ključnim rečima Molitvenik pravoslavni) i besplatna je za preuzimanje.


Aplikacija je zasad dostupna samo na ruskom.

Trenutno su za preuzimanje i korišćenje dostupne obe verzije i to za Android: https://market.android.com/details?id=com.onair.prayerbook i za iPhone: http://itunes.apple.com/ru/app//id490601793.

Novu aplikaciju stvorio je tim programera uz pomoć portala www.pravoslavie.ru.
 
Vrh Dno