• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Spanska serija ukratko

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Tok spanske serije u 500 epizoda.

- U pocetku Gabrijela zivi u stali, nema jednu nogu, gluva je, slepa, nepismena i siromasna. Nema za hranu pa mora da jede sljunak.
– Posle 100 epizoda Gabrijela i vidi i cuje. …
- U 120-toj epizodi izraste joj noga.
– U 150-toj epizodi postaje direktor banke.
– U 250-toj epizodi dobija napad slepog creva, svi muskarci u seriji placu.
– U 300-toj epizodi saznaje da ima oca, brata, majku, ocuha, jetrvu i svekrvu, i da su svi oni veoma bogati te je samim tim i ona bogata naslednica. Svi muskarci u seriji placu.
– U 312-toj epizodi saznaje da joj je otac sam sebi brat blizanac a da joj je majka umrla cim se rodila. Svi placu.
– Dve epizode kasnije banka koju vodi bankrotira, svi je mrze, ona place, svi u seriji placu. Place i reziser i scenarista i koscenarista.
– Ta epopeja traje 20 epizoda.
– U 340 epizodi vraca se do stale u kojoj se rodila i tamo joj gatara kaze da ce imati srece u zivotu. Place Gabrijela, place gatara, placu svi muskarci u seriji, place moja baba koja prati tu seriju, placem i ja jer je Gabrijeli konacno krenulo.
– Na kraju, posle 500 epizoda prorocanstvo se ispuni, moja baba pocinje da prati drugu spansku seriju u kojoj, na pocetku, Lusinda zivi u stali, nema jednu nogu, gluva je i slepa…

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
čekaj bre Lu, otkada muškarci prate ove serije, mora da sam zaribala totalno?:ehej::laugh:

princ_od_Persije

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
14.01.2011.
Broj reagovanja
1
Ne pratimo ,,,,,,,,,,trpimo Jaco...trpimo !!!!:ehej::laugh::mda:
i sve se nadamo da ce vjerni gledaoci skapirati.......ali samo se nadamo....

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Placu (valjda) junacine u seriji :laugh:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
morala sam da pitam..... vidim jadan naš Princ mora da trpi.... :mda::ehej::o:laugh:... a što ne kupiš još jedan TV pa gledaš šta Ti volja ?...:o

princ_od_Persije

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
14.01.2011.
Broj reagovanja
1
ehhhhhh....jedan je ...taman naucio perfekt spanski,,,a onda poce malo i turski da uci..........i bi mu mnogo...precrce jadan,,,ima i on dusu ,,,i ode u raj ........ovaj drugi se jos drzi,,,valjda sto mu je veci ekran pa moze vise da podnese...vidjecemo do kad

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
a šta kaže baba za Gabrijelu?

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Kaže da je Gabrijeli keva ustvari ćale, tetka joj je strina, a brat unuk. Dalje nisam pratila, ali čim saznam, javljam :laugh::ehej:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno